.

ujélet ujelet, pluszpénz, újdonság, pluszkereset, naperőmű, napenergia, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, napelemek, sunmoney, közösségi naperőmű, közösség napelempark, zöld energia, zöld befektetés, környezetvédelem, alternatív energia, környezettudatos befektetés, energiatakarékosság, solár, kriptovaluta, kriptobányászat, sunmoney online, internetes, online pénzkeresés, online munka, vállalkozás, internetes vállalkozás, passzív jövedelem, közösségi naperőmű, somorjaieva.hu, naperomu.info, szabadongazdagon.hu, külföldi munka, nyugdíjas jövedelem,
szabadság, pluszpénz, újdonság, pluszkereset, naperőmű, napenergia, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, napelemek, sunmoney, közösségi naperőmű, közösség napelempark, zöld energia, zöld befektetés, környezetvédelem, alternatív energia, környezettudatos befektetés, energiatakarékosság, solár, kriptovaluta, kriptobányászat, sunmoney online, internetes, online pénzkeresés, online munka, vállalkozás, internetes vállalkozás, passzív jövedelem, közösségi naperőmű, somorjaieva.hu, naperomu.info, szabadongazdagon.hu, külföldi munka, nyugdíjas jövedelem,
szabadságháza, pluszpénz, újdonság, pluszkereset, naperőmű, napenergia, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, napelemek, sunmoney, közösségi naperőmű, közösség napelempark, zöld energia, zöld befektetés, környezetvédelem, alternatív energia, környezettudatos befektetés, energiatakarékosság, solár, kriptovaluta, kriptobányászat, sunmoney online, internetes, online pénzkeresés, online munka, vállalkozás, internetes vállalkozás, passzív jövedelem, közösségi naperőmű, somorjaieva.hu, naperomu.info, szabadongazdagon.hu, külföldi munka, nyugdíjas jövedelem,

MEGUNTAD MÁR MÁSOK ZSEBÉT TÖMNI?

MEGALÁZÓ BÉREKÉRT DOLGOZNI?
Érdekel, hogy hogyan lehet másképp is pénzt keresni, mint napi 10-12 órát dolgozva másnak, hogy neki jó legyen, te meg csak éppen kijössz a fizudból? 

Ha alkalmazottként nem keresel annyit, amiből jól élj!

Üdvözöllek. Somorjai Éva vagyok. KÖNYVELŐKÉNT, ADÓTANÁCSADÓKÉNT mindig is kerestem az olyan lehetőségeket, amivel olyan bevételt tudok generálni magamnak, amit aztán nem lehet kihúzni alólam.

Amit nem tudnak elvenni, ami folyamatos, stabil, hosszú távú, és ami nem lehet kevesebb a jövő hónapban úgy, hogy ne kelljen érte minden áldott nap hajnaltól késő estig ott lenni. 

Az alkalmazotti munka nálam valami olyasmi kategória, amit utálunk, ellógunk, kibírunk, túlélünk. Várjuk a munkaidő végét.

Szombaton aztán házimunka, posta, bevásárlás, főzés, takarítás stb. Ha minden jól megy, akkor vasárnap pihi a családdal, délután vagy este pedig élhetünk egy kicsit. Várjuk a kéthétnyi nyári szabadságot... meg azt, ha már végre nyugdíjba mehetünk.

DE VAJON EZ ELÉG?  EZ LENNE AZ ÉLET?

MAGADRA ISMERSZ? ↓

Ki sem látsz a munkából, és mégsem keresel többet?

Találkoztam gyermekét egyedül nevelő anyukával, akinek elege lett, hogy megalázó bérért kell dolgoznia, hogy gyermekeinek nem tudja megadni amit szeretne: a jobb életkörülményeket, az új ruhákat, a játékokat, ami most elérhetetlen az árak miatt. Aki még azt mondta:

"Gyakorlatilag minden szabad percemet azzal töltöm, hogy kitaláljam, hogyan álljak a saját lábamra."

Érdekel hogyan lehet napelemből pénzt keresni, úgy, hogy nem a házad tetején van, hanem egy napelem parkban?
Beszélgettem egy ”hagyományos” vállalkozóval, aki azt mondta: Felemészt a felelősség, a stressz, a kiszolgáltatottság, a körbetartozás, adóhivatal, inkasszó, a bankok. Nincs megállás, állandó pörgés van. 

Hiányzik az élet, hiányzik a családom.

Eldöntöttem. Soha többé nem fogok egy lábon állni.

Érdekel hogyan lehet napelemből pénzt keresni, úgy, hogy nem a házad tetején van, hanem egy napelem parkban?

Egy nyugdíj előtt álló hölgynek pedig az volt a legégetőbb gondja, hogy képes lesz-e nyugdíjba menni? Vajon elég pénzt tett félre? Vajon elég lesz-e a nyugdíja a megélhetésre? Azt kérdezte: El kell adnom majd a házamat? Nem mehetek el majd nyaralni az unokáimmal? Sóvárogva nézem majd a külföldi nyugdíjasokat, akik bebarangolják a világot?

Na ne már, hogy a gyerekek segítségére szoruljak? Pedig az egész életemet végig dolgoztam.

Ha alkalmazottként nem keresel annyit, amiből jól élj!

Klaudia külföldön él, távol a családtól, segítség nélkül, így még nehezebb a családi élet és a munka összeegyeztetése. Azt mondta, hogy nem akarta, hogy bébiszitter nevelje fel a kisfiát, ezért úgy döntött, hogy teljesen átalakítja az életét.

"Szeretném megmutatni, hogy igenis lehetséges külföldön,  a semmiből vállalkozást építeni úgy, hogy a

gyerekemre szánt idő soha nem szenvedhet csorbát.

Olyan lehetőséget keresek, ahol  egyszerre lehetek édesanya, feleség és üzletasszony."

VÁLTOZTATNÁL?

Valaki azt mondta nekem: "ADDIG ÉPÍTSD FEL A MÁSODIK LÁBAD, AMÍG VAN FŐÁLLÁSOD"

Pont emiatt dolgoztam ki a saját stratégiámat, amiből több csatornából áramlik a pénz.

El is neveztem „TÖBB CSATORNÁS JÖVEDELMI RENDSZER"-nek. 

Azért választottam ezt a nevet, mert a legelső és legfontosabb dolog, amit megtanultam a vállalkozással kapcsolatban, hogy mindig több lábon kell állni, és mindig keresni kell az új lehetőségeket akkor is, ha látszólag éppen nagyon jól mennek a dolgok. Ez ugyanis bármelyik percben megváltozhat.

Ha több lábon állsz, akkor valamiből mindig jönni fog a pénz.   Érdekel?

ELSŐ LÉPÉSKÉNT ISMERJ MEG MINKET...

90 másodperc alatt bemutatom az egyik legjobb környezetvédelmi projektet, ahol passzív jövedelmet szerezhet naperőművekből! Nézd meg videót! (1,5 perc)

MI A SUNMONEY?

SunMoney Solar Group Naperőműveket telepít és üzemeltet. A Naperőművek villamos energiát termelnek, amit helyetted értékesítenek más cégek, vagy közműveknek részére, így generálódik a bevétel.

A Közösségi Naperőművek működése pedig úgy néz ki, hogy te ezekbe a Naperőművekbe különböző csomagokat vásárolhatsz.

A megvásárolt wattmennyiség alapján solar jogdíjat kapsz a bevételből, havonta 25 éven keresztül.
És azért 25 év, mert a napelemet gyártó cég 25 év teljesítmény garanciát vállal. 

(Videó hossza: 1,30 perc)

NÉZD MEG A VIDEÓT a legújabb KÖZÖSSÉGI NAPERŐMŰ LÁTOGATÁSRÓL!
(A videóért külön köszönet Gerse Ferencnek. A videó hossza 2,32 perc.)

Ez az egyik naperőmű, ami termeli a közösségünknek az áramot és a pénzt. FÉLMILLIÓ WATT!  Ilyen és ehhez hasonló naperőművek biztosítják nekünk a több szabadidőt és a passzív jövedelemet.

Közösségünk olyan  értékteremtő termelő eszközre épül (napelem) amely folyamatosan áramot termel.
Amire az egész világnak szüksége van, aminek értéke van, újra és újra fizetnek érte, újra termeli önmagát, és folyamatos bevételt biztosít neked, nem kevesebb mint 25 évig.

Akarsz ebből jövedelemhez jutni? Itt veheted fel velem a kapcsolatot a leggyorsabban:   https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

NÉZD MEG, HOGYAN LEHET A NAPELEMBŐL PÉNZT KERESNI ÚGY, HOGY NEM A HÁZAD TETEJÉN VAN,
HANEM EGY NAPELEM PARKBAN

AHÁNYSZOR HALLOM ÚJRA BELEEFOGNÉK

Nézd meg a videót, mert most lehetőséged van pénzkeresésre használni, a már letelepített és működő Nemzetközi Közösségi Naperőmű Programot.

3 csomag segítségével 25 évre tehetsz szert jövedelemre, a két legnépszerűbb üzleti trend a megújuló energia és a kriptovaluta bányászat segítségével. (Videó hossza: 4,32perc)

 

#1. SOLAR CSOMAG

 Solar csomag (napelem csomag) jogosít arra, hogy a  megvásárolt wattmennyiség alapján solar jogdíjat kapj a bevételből, 25 évig /havonta....

A nap mindig süt, és te mindennap pénzt keresel vele.
sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, sunmining, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat
Napelem csomagokat már 2 eurótól tudsz vásárolni, egészen 85 000 euró értékben ki tudod választani a SAJÁT TERMELŐ EGYSÉGEDET.

Akár havonta is tudsz vásárolni, havonta tudod gyűjteni a KINCSET ÉRŐ WATTOKAT.

Hogy mennyit termelnek a KINCSET ÉRŐ WATTOK.... (napelem csomagok)

A 2017 évi átlag: 8,128 %

Azt gondolom, hogy nincs az a banki kamat, ami versenyezni tudna vele.

#2. SUNMINING kritptovaluta bányászati csomag

Napelemparkjaink folyamatos bővítése mellett új üzletágakból is tudunk részesedni, ilyen a Blockchain piac, mely egyértelműen a jövő üzlete!

Sunmining kriptobányász csomag jogosít arra, hogy a megvásárolt közösségi kriptobányász csomagod alapján mining díjakat kapj a bevételből, 2 évig / havonta... 

A nap mindig süt, és te mindennap pénzt keresel vele.
www.napeormu.info

Sunmining kriptobányász csomagot, már 1 eurótól tudsz vásárolni. (Kriptovaluta bányász csomagot, csak üzleti csomaggal rendelkező partnereink tudnak vásárolni.)

Olyan kriptobányászat folyik a Sunmoney-nál, ahol saját naperőműből oldják meg a bányász gépek üzemeltetését.

A minimalizált költségeknek és az  ingyen áramnak köszönhetően, sokkal de sokkal profitábilisabb a kriptovaluta bányászat. A nulla áram számla kulcsfontosságú a kriptovaluta bányászás magas profitjaihoz.

Továbbá még azért is különleges, mert megkíméljük és megvédjük a környezetünket azzal, hogy nem úgy használjuk fel az energiát, hogy bedugjuk a konnektorba a gépeket, hanem saját naperőművekből megy a termelés.

#3.  HAVI 15 000 EURÓVAL tudnál mit kezdeni?

Döbbenet, de akár ennyit is kereshetsz HAVONTA... röpke 12 hónap alatt.

Vásárolj COMMUNITY üzleti  csomagot,  és 15 000 euró lehet havonta a jövedelmed.  Üzleti csomagokat már 150 eurótól tudsz vásárolni. Minden egyes üzleti csomag AJÁNDÉK WATTOKAT is tartalmaz.

A nap mindig süt, és te mindennap pénzt keresel vele.
sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, sunmining, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat

Ha meg tudod osztani ezt a remek rendszert másokkal, ha fel tudsz építeni egy saját napelemes közösséget, akkor akár több millió forint is lehet HAVONTA jövedelmed. 

Gondolj bele, hol van esélyünk arra, egy átlagos munkahelyen, ahová minden egyes nap bemegyünk, egyszer csak azt mondják:

Itt van ez a munka, egyszer csináld meg jól, tegyél bele mindent, és ha elvégezted, azt követően több ezer euró lesz HAVONTA A JÖVEDELMED.

És ez olyan érzés, amikor azt mondom, hogy nem állíthat meg senki sem.

 

.

NÉZD MEG MIRE KÉPES MÉG A NAP?
"CSODÁKRA!"
Nemcsak melegít, jókedvűvé tesz, vitaminokkal lát el, szebbé varázsolja a napunkat...
Hanem teljesen meg is változtatja az életünket - azzal a passzív jövedelemmel - amit termel a számunkra.

1. HA A SAJÁT HÁZAD TETEJÉN van a napelemed, akkor csak a saját villanyszámlád nullázhatod ki.

2. HA A KÖZÖSSÉGI NAPELEM PARKBAN van solar jogod, akkor nemcsak a kiadásaidat nullázhatod ki, hanem a BEVÉTELEIDET IS ÉVRŐL-ÉVRE NÖVELNI TUDOD!
(A videó 40 másodperces)

VANNAK GYEREKEID, UNOKÁID? Fontos szádra az ő jövőjük is? / Környezetvédelem felső fokon

Olyan könnyen legyintünk, ha a természetről, a környezetünkről van szó. "Mit számít, a mi életünkben úgysem lesz semmi katasztrófa" - gondoljuk.

De mi lesz a gyerekeinkkel, unokáinkkal? Milyen világot hagyunk rájuk?

"A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön" - szól a mondás, mely a híres környezetvédelmi aktivistától, David Browtertől származik..

Te mit teszel ezzel a kölcsönkapott világgal?

Mi itt a Sunmoneynál nemcsak pénzt keresünk, nemcsak közösséget építünk, HANEM ÓVJUK IS A KÖRNYEZETET. Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy tegyünk a klímaváltozás katasztrófális hatásainak elkerüléséért. Ezért itthon is cselekedhetsz, pl. azzal, hogy támogatod a megújuló energiák terjedését. 

Tudom, hogy jobb hellyé akarod tenni a világot... de tedd úgy, hogy közben a pénztárcád is gyarapodik. 

"KÖSZÖNJÜK, HOGY GONDOLSZ A JÖVŐNKRE!" (Videó 1,20 perces)

A JÉGHEGY CSÚCSA... az az  igazi passzív jövedelem, amit TERMEL A SZÁMODRA!

A Sunmoneyban az igazi passzív jövedelmet a TERMELŐ ESZKÖZ, vagyis a napelem alapozz meg. 

A napelemek VALÓS PASSZÍV JÖVEDELMET termelnek. 

Tudtad, hogy a Sunmoney rendszerében már KÉT TERMELŐ ESZKÖZ  (Solar + Kripto) termel passzív jövedelmet részedre. Ezt a napsugarak hajtják.

Ezáltal te mindig, minden hónapban pénzt fogsz keresni.

(A videó 1 perces)

Ahogy megérkeznek az első eredmények, rögtön felmarkolhatod a nyereségét...
szép, frissen ropogó eurók formájában.
AZTÁN KÉSŐBB PEDIG KITERMELHET NEKED RENDSZERES BEVÉTELT

nyaralás a tengerparton, a sunmoneyval, somorjaieva.hu

EGY NYARALÁSRA
Képzeld el, hogy a tengerparton sétálsz...a bárból kiszűrődő salsa zene ritmusa bekúszik a bőröd alá, és már-már táncra perdíti...a nap sütötte langyos homok simogatja a meztelen talpad...finom koktélt szürcsölve szívod be a tenger sós illatát, ami összekeveredik a kubai szendvics ínycsiklandó illatával...

toparti ház,a sunmoneyval, passziv jövdelemből

EGY TÓPARTI HÁZRA
Ahol végigsétálsz a nappalidon...a nyitott teraszajtón át beszívod a közeli tó kellemes illatával keveredő, tiszta és friss levegőt... a frissen festett falak illata összekeveredik a sziklakertből feléd áradó virágok illatával... ahogy kisétálsz kertbe a fűszálak harsány nótába kezdenek a szél simogató érintésétő

bmv,-sport-cabrio-sunmoney-passziv-jövedelem-naproumi-info-napelempark

EGY ÚJ AUTÓRA
Álmodtál már valaha arról, hogy megvásároltad életed első kabrióját? Milyen az illata? Milyen a színe? Milyen csodásan érzed magad benne? Amikor a párod úgy néz rád, mint 20 évvel ezelőtt... amikor meglátod a szomszéd irigy pillantásait... amikor élvezettel tekersz az úton, a napfény simogatja az arcodat, közben a lejátszóból halk zene szól...

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?
VIDÁM MOSOLYT CSALNA AZ ARCODRA, HA EZEKET MEGKAPHATNÁD?

Sokan vannak, akik ezeket átélték. Ami a különbséget jelenti ebben a pillanatban, hogy Te még a napocska túloldalán vagy. De biztos vagyok benne hogy Te is képes vagy rá. Teljesen mindegy mit csinálsz, hol tartasz, tele van a bukszád, vagy ritkábban hallod a papírpénz susogását.

Nézd meg, hogy mit mondanak azok , akik a SUNMONEY ÜZLETET VÁLASZTOTTÁK 

sunmoney,nygdujas jövedelem, passziv jövedelem

Nyugdíj felé kacsingatva 2 évet adtam magamnak a nyugdíjalap megteremtésére.Ekkor találkoztam a SunMoneyval, és rádöbbentem, hogy célomat akár 1 év alatt is elérhetem. Kevés ilyen lehetőség van. Pénzt keresek. Miközben a saját pénzem biztonságosan és tartós módon gyarapodik, lehetőségem nyílik arra, hogy másokat is pénzhez juttassak. Az is jót tesz az önbecsülésemnek, hogy egy nemes cél szolgálatában állok.
Zsuzsa Máhr

 

sunmoney, péter, passziv jövedelem, internetes pénzkeresés,

A valódi passzív jövedelem ösztönöz  "Saját" naperőművem felépítésében, kihasználva a közösség építő erejét. "Sok kicsi sokra megy" alapelv itt is érvényesül. Lehet, hogy én csak 100 W villamos teljesítményt birtoklok, de az alattam kiépített hálózat össz teljesítménye akár 1-5 GW is lehet. És senkitől nem kíván nagy anyagi áldozatot.

Péter Bahorecz
SunMoney

 

 

sunmoney, passziv jövedelem, online munka, internetes pénzkeresés

Végre egy olyan dologgal foglalkozhatok nyugdíjas éveimben, amit szeretek, ami érdekel.Ja és még fizetnek is érte!

Berg Tiborné Anna

 

 

 

 

 

 

EZ AZ OLDAL OLYAN, MINTHA SOHA NEM AKARNA VÉGET ÉRNI 🙂
Pedig csak azt sorolom itt fel, hogy mit kapsz az üzleti csomagos regisztrációd után ↓

 

1. AJÁNDÉK WATTOK

Minden egyes üzleti csomag ajándék wattokat is tartalmaz!

sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, sunmining, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat

 

Minden egyes watt kincs önmagában is.
Ezzel nemcsak zöld energiához juttatod a földet,
hanem még extra profit bevételed is származik belőle.
Nem utolsó szempont ez sem, nem igaz?

Hogy mennyit termelnek a KINCSET ÉRŐ WATTOK.... 

A 2017 évi átlag: 8,128 %

Azt gondolom, hogy nincs az a banki kamat,  ami versenyezni tudna vele.

 

2.  Egy olyan fantasztikus online rendszer, amit felépítettem és, amit használok a napi munkám során...

E nélkül nem tudnék dolgozni.

Rengeteg időt és energiát meg tudsz velük takarítani, és amire mindenkinek szüksége van, aki az internet világában szeretne érvényesülni, üzletét felépíteni és pénzt keresni.

 

3. HOGYAN LEHET TÖBB LÁBON ÁLLNI - online akciócsoport megnyitotta kapuit. 

Meghívást kapsz egy olyan zárt Facebook csoportba, ahol lépésről-lépésre megmutatom, hogy hogyan építek fel egy havi 1 millió forintos online vállalkozást.

sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat

Ez a csoport abban is segít, hogy több pénzt keress az interneten.

A csoportba csak akkor tudsz bejelentkezni, ha már csatlakoztál hozzám a Sunmoney Közösségi Naperőmű Programba. 

Ha még nem vagy tagja a Sunmoney Naperőmű Programnak, akkor előtte regisztrálnod kell.

Regisztrációs linket itt kérd! https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

 

4. Tagságodhoz jár még egy titkos Facebook csoport pénzben nem mérhető előnye, ahol segítséget, szakmai támogatást kapsz a haladáshoz.

Sunmoney online csoport a vezetővé váláshoz.

Tapasztald meg te is, hogy milyen egy jó közösséghez tartozni.

 

sunmoenye napelemekre 25 évig garancia passziv jövedelem környezettudatos befektetés

Jut eszembe! Vannak még a GARANCIÁK is...

25 év Teljesítmény- és élettartam garancia napelemekre.

És nem utolsó sorban a naperőműben lévő jogod

eladható...
átruházható...
örökölhető...
visszavásároltatható.

De nyilván nem akarjuk eladni, mert ez NEKÜNK PÉNZT TERMEL, viszont a lehetőséged megvan rá.

Most már tényleg itt a vége, eljött az ideje, hogy dönts:  

Ha akarod...

A 25 évig a passzív jövedelmet, ami a magasba repít...

A solar termelő wattokat, ami kincset ér...

Akkor csatlakozz hozzánk, és kérj  egy csomagot te is.

Kerülj ki az állandó pénzhiány fojtó szorításából, hogy már soha többé ne kelljen aggódnod amiatt, hogy a csőd közelébe kerülsz.

 

passziv jövdelem sunmoneyval 25 évig

Két termelő eszköz...

Passzív jövedelem...

Havi kifizetés...

Környezetvédelem...

SZABADABB ÉLET...

Csatlakozás után ne felejts el megkeresni az  info@somorjaieva.hu email címen,
mert nagyon sokat tudok neked segíteni!

Somorjai Éva

Ha még bizonytalan vagy, szeretnél több információt, iratkozz fel az információs csatornára!

somorjaieva.hu

ELÉRHETŐSÉGEIM:
Somorjai Éva
https://www.facebook.com/somorjaieva.seva
E-mail: info@somorjaieva.hu
Telefon: +36-70-3270575

Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, ha megosztod!

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.