Éveink vannak már csak hátra, hogy megmentsük magunknak ezt a bolygót

ROSSZ HÍR: 10 ÉVÜNK VAN – figyelmeztetnek a világ klímatudósai. Most napvilágra került jelentésükben kimutatták: az eddig gondoltnál is súlyosabb következményekkel fenyeget a klímaválság.

A Föld felmelegedését 1,5 °C-on belül kell tartani, különben a korallzátonyok pusztulására, a tengerszint emelkedésére, éhínségekre, a katasztrofális időjárási események szaporodására kell számítani.

JÓ HÍR…

Jó hír viszont, hogy a változás a mi kezünkben van! A klímaváltozás megállítható! Azonnal és gyorsan kell cselekednünk, mindannyiunknak!

Rá kell bírnunk a cégeket a felelős működésre. El kell érnünk, hogy a kormányok komoly vállalásokat tegyenek, és azonnal lássanak neki ezek megvalósításához.

Mi magunknak is törekednünk kell a mindennapjainkban a klímatudatosságra. Ehhez már az is sokat számít, ha kevesebb húst eszünk, csökkentünk közlekedésünk károsanyag-kibocsátásán, és ahol tudunk, megújulókra váltunk. 

TEGYÉL EGY APRÓ LÉPÉST
A megújulókra való átállás ugyanis gyors és hatékony megoldást nyújt a szén-dioxid kibocsátások csökkentésére.

Csatlakozz környezetvédelmi programunkhoz. Ezzel nemcsak hozzájárulsz a klímaváltozás katasztrofális hatásainak csökkentéséhez, hanem még jövedelmed is származik belőle.

Nézd meg itt, hogy hogyanhttp://www.naperomu.info

(Cikk forrása: Greenpeace Magyarország
https://www.facebook.com/greenpeace.hu)

MÁR CSAK 10 ÉVÜNK VAN – figyelmeztetnek a világ klímatudósai.
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..