A nap mindig süt, és te mindennap pénzt keresel vele.

Mi az a titok, ami garantálhatja, hogy egyszer az életben olyan igazi passzív jövedelmed legyen, amivel biztosan és véglegesen megszabadulhatsz az adósságaidtól, hitelfelvétel nélkül?… Olvass tovább…

Képzelj el egy olyan rendszert, ahol a TERMÉK az TERMELŐ ESZKÖZ, ami nem viszi a pénzt, hanem megtöbbszörözi a beruházásodat.

Képzeld el azt, hogy ténylegesen egyszer az életben megcsinálsz valamit, és onnantól kezdve folyamatosan fizetni fog. Természetesen az első körben ez egy aktív munka eredménye, aztán később a termelő eszközök segítségével,  a rendszer teljesen át tud fordulni passzívvá.

Nem ez sokunk álma? Hogy egy valóban 1-szer elvégzett munka után folyamatosan, hosszú távon fizessenek?

Hogy egyszer az életben olyan igazi passzív jövedelmed legyen, ami nem függ emberektől. Nem függ attól, hogy te ténylegesen abban a hónapban dolgozol-e vagy sem, nyaralsz vagy nem. Örökölhető legyen. Ne kelljen havonta újra és újra befizetni és vásárolni.

 

Kezdeti lépések a bezárt alkalmazotti létből a szabad és sikeres online vállalkozói életforma felé.Üdvözöllek, Somorjai Éva vagyok!

KÖNYVELŐKÉNT, ADÓTANÁCSADÓKÉNT mindig is kerestem az olyan lehetőségeket, amivel olyan bevételt tudok generálni magamnak, amit aztán nem lehet kihúzni alólam.

Amit nem tudnak elvenni, ami folyamatos, stabil, hosszú távú, és ami nem lehet kevesebb a jövő hónapban úgy, hogy ne kelljen érte minden áldott nap hajnaltól késő estig ott lenni.

 

Régebben hálózatépítőként olyan nagy amerikai cégekkel dolgoztam, mint a Herbalife, és a Forever. Ezekről a cégekről azt kell tudni, meg az olyan cégekről is, ahol termék értékesítés van, hogy ott havi aktivitásra építik fel az egész rendszert. Arra, hogy minden hónapban van vásárlás, eladás, vásárlás, eladás.

Az életemnek egy olyan része volt, amit könyvelési, adótanácsadói feladataim mellett büszkén felvállaltam és ajánlottam. Network marketing? IGEN! Mlm? IGEN! Hálózati marketing? IGEN!

És eszem ágában sem volt lehajtott fejjel sétálni azért, mert kiváló termékek bevezetését segítettem. Igaz, hogy már nem dolgozom az egészségmegőrzés területén, de a mai napig fogyasztom a termékeiket.

 

Ráadásul ez indított el úton és megtanított másként gondolkodni!
És volt egy nagyon jó mentorom, abban az időben, aki segített ebben. Ő volt Nógrádi Bence író, üzletember, tréner. Főleg üzleti témájú könyveket írt, mint a Mikor leszel milliomos 1-2, Rinocérosz üzletkötés, Hétköznapi harcosok 1-2.

És ő azt mondta nekem: „Ma azok az emberek sikeresek, akik képesek voltak felismerni, hogy milyen üzletágban következik be rövid időn belül látványos fejlődés, és pénzt vagy kemény munkát fektettek be ebbe a területbe. Az egyik az internet, ez nem lehet kétséges. A másik a network marketing mert egy zseniális üzleti rendszer, a harmadik az egészség az egészségmegőrzés. Aki ezt a három területet egy vállalkozásban kombinálni tudja, annak minden esélye megvan a sikerre.”

Én most, pár évvel később, úgy fogalmazom át, hogy

Ma azok az emberek sikeresek, akik képesek felismerni, hogy milyen üzletágban következik be rövid időn belül látványos fejlődés.

  • Az egyik az online network marketing, 
  • A másik a környezetvédelem.
  • A harmadik pedig nem lehet más, mint a közösség építés.

Aki ezt a három területet egy vállalkozásban kombinálni tudja, annak minden esélye megvan a sikerre.

Viszont azt vettem észre magamon, amikor ezeknél a cégekkel dolgoztam, hogy mindig volt valami, ami hiányzott. Akkor nem igazán tudtam jól megfogalmazni, hogy mi az. Csak évekkel később, és csak most jöttem rá, hogy mi volt az, ami hiányzott.

 

Ez volt az IGAZI PASSZÍV JÖVEDELEM.  Ezt pedig csak a SUNMONEY tudta megvalósítani!

A Sunmoney meg tudta valósítani, amire én mindig is vágytam, amit én igazi passzív jövedelemnek hívok.

  • Hogy valóban az 1-szer elvégzett munkáért folyamatosan, hosszú távon fizessenek.
  • Akkor is fizessenek, ha én vagy a csapatom nem vagyok abban a hónapban aktív.
  • Örökölhető legyen.
  • Ne kelljen havonta újra befizetni, újra vásárolni.

 

Hogyan tudja ezt megvalósítani?
Sunmoney-nál a passzív jövedelmet minden esetben a termékek, azaz a TERMELŐ ESZKÖZÖK BIZTOSÍTJÁK a részünkre. 
Az igazi passzív jövedelem a TERMELŐ ESZKÖZÖKBŐL jön.

Ez az, amit csak a Sunmoney tud megvalósítani.

Ettől más ez az üzlet, mint az összes többi network üzlet, hogy termelő eszközök vannak a rendszerben. És termelnek anélkül, hogy te újra és újra vásárolnál.

 

Mi az, hogy TERMELŐ ESZKÖZÖK?
A termelőeszköz termel valamit, létrehoz valamit. Sunmoney-nál a termelő eszközök a napelemek, a naperőművek.
S napelemek akkor is termelnek, akkor is tudnak pénzt hozni neked, amikor te vagy a csapatod nem dolgozik, vagy nyaralnak… stb. 

Ettől még a termelő eszközök ott vannak, bent vannak a rendszerben, és TERMELNEK, így FOLYAMATOSAN fogják hozni neked a jövedelmet.

 

Nem ez minden hálózatépítő titkos álma?
Hogy olyan passzív jövedelme legyen, ami nem függ emberektől.  Nem függ attól, hogy ténylegesen abban a hónapban te vagy az embereid dolgoznak, vagy nem dolgoznak, mert bármi közbe jöhet.
Ez nagyon nehéz egy olyan rendszerben, ahol folyamatosan vásárolni kell.

 

A nap mindig süt, és te mindennap pénzt keresel vele.

És most jön az igazi nagy szám, amit csak én úgy hívok, hogy „igazi kincsesbánya”

Sunmoney-nak „ többek között” van egy nagyon komoly non-plus ultra jutaléka. Mi ezt úgy hívjuk, hogy Közösségi Naperőmű Díj. Ez az amivel teljesen megváltoztattuk a Hálózati Marketing Iparágat. Ez pedig azzal sikerült, hogy termelő eszközöket vontunk be a rendszerbe. Ami gyakorlatilag kizárja az emberi tényezőt a passzív jövedelem oldalán.

A Közösségi Naperőmű Díjnak az a lényege, hogy nemcsak a saját wattjaid termeléséből, hanem a hálózatodban lévő emberek wattjainak a termeléséből is tudsz részesedni.

Lehet, hogy te csak 100 watt villamos teljesítményt birtokolsz a Közösségi Naperőmű Parkban, de az alattad kiépített hálózat össz teljesítménye akár 1-5 GW is lehet. Ebből neked is van jövedelmed, anélkül, hogy az alattad lévő emberek havi szinten befizetnének valamit.

És ez olyan dolog, ami egy olyan újdonságot hozott a világpiacra, ami miatt én azt merem mondani, hogy nekem ebből IGAZI PASSZÍV JÖVEDELMEM VAN.

 

Úgy hogy ha téged érdekel, csinálni akarod, keress meg, mert segítek neked abban, hogy egy egyszer elvégezett munka után életed végéig passzív jövedelmet tudjál kapni, és nem kevés amit tudsz kapni.

Ezt majd megbeszéljük személyesen. Keress meg a elérhetőségeimen, vagy a Facebook messengeren.

Facebbok: https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

Email elérhetőségem

További szép napsütötte napot neked! Szia!

Siker mottónk: Egy ember csodálatos! Kettő hatalmas! Egy csapat megváltoztathatja a világot!
Ragadd meg a lehetőséget!

Mi a titkos álma, vágya minden networkernek?
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..