Ez egy olyan témát boncolgatok ebben a rövid videóban, ami ma nagyon sok embert érint.

Üdvözöllek Somorjai Éva vagyok. Ennek a videónak azt a címet adtam, hogy NEM ENGEDHETJÜK MEG, HOGY A MÚLT TÖNKRE TEGYE AZ ÉLETÜNKET – JOBBAN. Mindjárt meg is érted, hogy mért. 🙂

Könyvelőként adótanácsadóként dolgozom, és a munkámból kifolyólag minden hónapban, bérszámfejtéskor látom, hogy egyre több embernek vannak olyan letiltásai a munkabéréből, ami valamilyen hitelhez, egyéb tartozáshoz kapcsolódik. Autóhitel, devizahitel, NAV tartozások…. stb.

Benne vagyok én is 1-2 hiteles Facebook csoportban is, azt látom, hogy iszonyatosan nagy az elkeseredés, mert ezt a problémát nem igazán sikerült megoldani. Nem találunk arra megoldást, hogy mit tudnánk csinálni….Olvass tovább...

Tudom, hogy miről beszélek, ebben én is érintett vagyok, nekem is van devizahitelem és szeretnék minél hamarabb megszabadulni tőle. Nem beszélünk most itt arról, hogy mi volt a múltban, hogy ezt a hitelt miért vettük fel, a probléma most a jelenben van, itt kell rá megoldást találni.

Nem engedhetjük meg, hogy a múlt tönkre tegye az életünket, „JOBBAN”.
És én erre kerestem olyan üzleti megoldást, ami azt tudja eredményezni, hogy megoldjam ezt a problémát. Mert ezt senki nem tudja megoldani helyettünk, mi vagyunk rászorulva arra, hogy ezt megoldjuk.

Sajnos ezt a dolgot nem könnyű megoldani, DE VAN-E RÁ MEGOLDÁS?
Itt jön képbe az az üzlet, amit én megoldásként találtam. Amivel mi foglalkozunk, az egy üzlet, és amiről én azt gondolom, hogy teljes mértékben tud segíteni. Ki lehet kerülni ebből a negatív mélypontból, és nem feltétlenül az a megoldás, hogy el kell menni ebből az országból. Persze az is lehet egy megoldás, nem mondom, hogy nem. Sok szerencsét kívánok neked, ha így döntesz, de nekem és még sokunknak ez nem  megoldás.

Természetesen dolgozni kell. Természetesen tenni kell érte. DE VAN!
De egy dolog biztos. Amit én mutatok az egy olyan üzleti lehetőség, ami azt fogja eredményezni, hogy ki tudsz kerülni ebből a bajból, hogy ezt a hatalmas problémát meg fogod tudni oldani a Sunmoney üzleti rendszerén keresztül. Tehát ha neked van valamilyen hiteled, tartozásod, egyéb problémád, és nem tudod, hogy hogyan old meg, akkor ezzel az üzleti rendszerrel meg fogod tudni oldani.

Nagyon sok ember dolgozik már velünk, sokan vagyunk különféle élethelyzetben.
Segítünk nekik jövedelmet keresni, akár mellékállásként tekint erre a lehetőségre, akár főállásként. De ezért meg kell dolgozni. Nem az van hogy csak úgy az öledbe hullik a pénz. De azt tudom neked mondani, hogy ha te hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból, ha hajlandó vagy arra, hogy tanulj, és utána hajlandó vagy arra, hogy dolgozz, akkor azt tudom neked mondani, hogy elég tisztes emberhez való jövedelmet tudsz itt  felépíteni ebben a közösségben.

Ha szeretnél kikerülni  a mélypontból, ha nem tudod a megoldást arra, hogy hogyan fizesd ki a hiteledet, vagy egyéb okból kell a pénz, akkor ne hezitálj, mindenképpen keressél meg. Én a Sunmoney üzleten keresztül ténylegesen segíteni fogok abban, hogy a problémádat meg tud oldani.

A leghamarabban a Facebookon tudod velem felvenni a kapcsolatot. Jelölj be ismerősnek, és írj üzenetet itt. https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

 

Nem engedhetjük meg, hogy a múlt tönkre tegye az életünket! „JOBBAN”
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..