MIÉRT GONDOLJA MINDENKI, HOGY KÜLFÖLDÖN KOLBÁSZBÓL VAN A KERÍTÉS

Rossz anyagi körülmények, munkanélküliség, a nagyravágyás, könnyebb érvényesülés, mert itthon csak azt hallod, hogy itthon csak belerokkanni lehet a munkába, eredményeket, egzisztenciát elérni nem lehet. Külföldön viszont vannak lehetőségek, azaz hozzánk képest kolbászból van a kerítés.

Vannak pro és kontra érvek, vitatkozni nem fogok. Azért mert egyrészt bizonyos esetekben egyetértek vele, és bizonyos esetekben nagyon nem értek vele egyet.

De mégis – kérdezhetnéd 

 

MENJEK, VAGY MARADJAK?

Nézd, külföldön 1.200 -1.500 euróért lehet dolgozni egy raktárban, egy áruházban árufeltöltőként, egy kocsmában pultosként, vagy mosogatóként, takarítóként, szobaasszonyként egy szállodában.
A keresetet átszámolva ez lélegzetelállítóan soknak tűnhet a 0 – 120-150 ezer forint után.

Csak éppen ha egy normális bérlakást veszel ki, és nem a pakisztániak által lakott negyedben élsz nyolcadmagaddal egy lepukkant bérlakásban, ha néha elmész szórakozni, fodrászhoz, vagy orvoshoz stb,
és egyáltalán úgy akarnál élni, ahogy idehaza, akkor nagyon gyorsan rájössz, hogy ugyanúgy nem jössz ki ennyiből, mint itthon.

Idehaza viszont megvan az az előnyöd, hogy ismered a nyelvet és a kultúrát, ha a legkisebb ambíció van benned, előre tudsz lépni a ranglétrán az évek során.

Ez bevándorlóként, messze egy idegen országban, család nélkül, egyszál egyedül, segítség, támogatás vagy legalább egy jó szó nélkül, nagyon nehéz megállni a helyed.

Ráadásul lelkileg megélni azt, hogy az elején semmibe se vesznek, hogy mindent elölről kell kezdeni… hát nem tudom.

Mert én azt gondolom, hogy nem oldódnak meg a gondjaid attól, hogy átviszed őket egy másik országba. Persze mindig vannak és voltak kivételek. De sajnos nem ez az átlag.
És akkor újra felteszem a kérdést!

külföldi munka,sunmoney közösségi naperőmű, passzív jövedelem, álláskeresés, munka, nyugdíjas jövedelem, környezettudatos befektetés, napelempark, megújuló, alternativ, zöld energia, internetes pénzkeresés

HOL IS VAN AZ A FRÁNYA KOLBÁSZOS KERÍTÉS?

Én nem ismerek ilyet.

Így hát marad a kérdés: Megéri eldobni a már kialakított (és még alakítható) életedet és belevágni az ismeretlenbe, vagy maradni itt, ahová születtél? Nehéz döntés.

Én nagyon sok sikert és kitartást kívánoK neked, ha külföldre tervezel költözni…

DE HA MARADSZ, ÉS ITTHON SZERETNÉL BOLDOGULNI, akkor

Tanulj meg online dolgozni,
Vagy ha már külföldön élsz, és szeretnél magyarként sikereket elérni,
Ha el tudod képzelni, hogy úgy keress pénzt, hogy egy KÖZÖSSÉGI NAPERŐMŰ TERMELI meg neked a passzív jövedelmedet,
Úgy, hogy közben szervezed a saját kis naperőmű farmodat, akkor

EZ  LEHET A KÖVETKEZŐ MUNKÁD!

Bárhol is élsz! Ismerd meg!

Kattints ide: TÖBB CSATORNÁS JÖVEDELMI RENDSZER

Köszönöm, ha megosztod!

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.