Mi van manapság a Földi paradicsom kapuja fölé írva

Mi van manapság a „FÖLDI PARADICSOM” kapuja fölé nagybetűkkel kiírva?

Magyarországon milliók vannak, akik napi nyolc órát vagy még többet dolgoznak, de megfeszítve sem tudnak kijönni a fizetésükből a hó végéig. Marad a nadrágszíjhúzás, a kölcsönkérés, a majd csak lesz valami, a “valahogy elvegetálás”. Közben meg várjuk a csodát, hogy valami majd történik és akkor minden jobb lesz. Olvass tovább….. 

Akik még emlékeznek a 70-80-as évekre, 10-ből legalább 7 azt mondja, hogy akkoriban sokkal nyugodtabb, “biztonságosabb” volt az élet. Talán azért, mert az embereknek volt munkahelyük, tudták, hogy a fizetésükből ki lehet jönni. Ha meg mégsem, azt gondolták, hogy “majd lesz valahogy”. Az állam majd ad lakást – öt év múlva.

Mi a helyzet ma?
Az elmúlt évtizedben eltűnt az életünkből a “majd lesz valahogy”. Kérdéses, hogy holnap lesz-e munkahelyünk, lakásunk…. Oda a biztonság!

Igen ám, de miközben sok embert harckocsival sem lehetne megmozdítani, hogy valamilyen irányban elinduljon, mégis mindenki egy jobb, boldogabb, nyugodtabb élet, egyszóval a “FÖLDI PARADICSOM” után vágyódik. Ezzel nincs is semmi baj.

 

Jobb életet akarsz? Nagyobb lakást? Új autót? Nyaralást a Kanári-szigeteken? No problémo! Van rá pénzed?

Csakhogy mi van manapság a “FÖLDI PARADICSOM” kapuja fölé nagybetűkkel kiírva?
VIRÍTSD A LÓVÉT!!!

Jobb életet akarsz? Nagyobb lakást? Új autót? Nyaralást a Kanári-szigeteken?
No problémo!
Van rá pénzed?

A magasabb életszínvonal lehetősége egyenesen arányos fizetésünk nagyságával.
Gondolj csak bele: a környék, ahol élsz, a ház, amelyben laksz, a kocsi, amivel jársz, a nyaralás, ahova eljutsz, az élelem, amit megeszel, de még a testi állapotod, az egészséged, vagy akár az idő is, amit a gyerekeiddel töltesz nagymértékben azon múlik, hogy mennyi pénzt viszel haza a hónap végén.”  (Forrás: Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos c. könyvéből)

Ha pedig úgy tűnik, hogy a pénz semmire sem elég, akkor itt az idő, hogy válts, megtanulj, vagy csinálj valami újat!

Itt jön képbe az az üzlet, amit én megoldásként találtam. És amiről én azt gondolom, hogy teljes mértékben tud segíteni. Ki lehet vele kerülni a negatív mélypontból. Természetesen dolgozni kell. Természetesen tenni kell érte.

Nagyon sok ember dolgozik már velünk, sokan vannak különféle élethelyzetben.
Segítünk nekik jövedelmet keresni, akár mellékállásként tekint erre a lehetőségre, akár főállásként.

De egy dolog biztos!  Ki kell lépned a komfortzónádból. És ha hajlandó vagy arra is, hogy tanulj, és utána hajlandó vagy arra, hogy dolgozz, akkor azt tudom neked mondani, hogy elég tisztes emberhez való jövedelmet tudsz itt felépíteni ebben a közösségben.

És ami a lényeg! Ha szeretnél kikerülni a mélypontból, ha nem tudod a megoldást arra, hogy hogyan fizesd ki a hiteledet, vagy egyéb okból kell a pénz, akkor ne hezitálj, mindenképpen keressél meg. Én a Sunmoney üzleten keresztül ténylegesen segíteni fogok abban, hogy a problémádat meg tud oldani.

A leghamarabban a Facebookon tudod velem felvenni a kapcsolatot. Jelölj be ismerősnek, és írj üzenetet itt. https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

Az üzleti lehetőségről itt tudsz tájékozódni: http://www.pluszkereset.hu

Mi van manapság a “FÖLDI PARADICSOM” kapuja fölé nagybetűkkel írva?
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..