KEZDETI LÉPÉSEK
a bezárt alkalmazotti létből, a szabad és sikeres online vállalkozói életforma felé...

Hogyan lehet több lábon állni. Üdvözöllek, Somorjai Éva vagyok. Könyvelőként adótanácsadóként cégeknek, vállalkozásoknak nyújtok pénzügyi és számviteli szolgáltatásokat.

Ezen a weboldalon nem lesz szó könyvelésről, cégalapításról, felszámolásról, megszüntetésről, adózásról, adózási tippekről. Inkább a arról fog szólni, hogyha vállalkozó vagy, vagy alkalmazott és munkát keresel, akkor megmutatom, hogyan válhatsz függetlenné a munkaerőpiacról,

ÉS MIT KELL TENNED AZÉRT, HOGY A PÉNZTÁRCÁDBAN TÖBB LEGYEN.

Munkám során egyre többen kerestek meg azzal, hogy nincs pénzük, nincs munkájuk, utálják amit csinálnak, keveset keresnek, mit kéne tenni, hogyan kéne változtatni.

Válaszként azt szoktam mondani, hogy ha nem vagy keresett a szakmádban, válts karriert.

De ez azért nem ilyen egyszerű.

Ma már nincsenek biztos állások, nincs biztos fizetés, nincs biztos munka, tuti diploma, ami garantál egy jól fizető állást.

És nincsen a sok munkáért járó értelemszerű előléptetés sem.

Ezért gondoltam arra, hogy akár a neten, online is lehet egy vállalkozást elindítani. Teremthetsz munkahelyet saját magadnak! Tudsz egy önálló életet magadnak tervezni, független tudsz lenni a pasidtól, a férjedtől, feleségedtől.

De miért kellene ehhez most azonnal felmondanod? Lehet a nemszeretem munka mellett szép lassan felépíteni az online munkádat, ami sokkal jobban fizet, amit sokkal jobban szeretsz. Lehet, hogy 1-2 évig is eltart? Lehet, hogy tanulnod kell hozzá? Lehet, hogy egy jó darabig még bevételt sem hoz? LEHET.

De ha arra gondolsz, hogy kb. 70 éves korunkig dolgozni kell, akkor mennyi időd van még addig? 20, 30 vagy 40 év? Irtó sok. Nem megéri ebből 1-2 évet rászánnod arra, hogy felépíts/megtanulj egy neked jobban tetsző munkát?

És még nem arról nem is beszéltem, ha idősebb leszel akkor mi a fenéből fogsz megélni? NYUGDÍJBÓL? Na ne már..! Nehogy már elhidd, hogy a nyugdíjból meg fogsz tudni majd élni!

Viszont ha megcsinálod amit ezen az oldalon mutatok, akkor ez lehet EGY MÁSODIK LÁBAD, amire támaszkodhatsz, ha baj van.

Tehát ... Cselekedj másképp, Gondolkozz másképp, ÉLJ MÁSKÉPP!  - A MÁSODIK ÉLET, SZABADON, GAZDAGON.  Erről szól ez az oldal.

MAGADRA ISMERSZ?

Érdekel hogyan lehet napelemből pénzt keresni, úgy, hogy nem a házad tetején van, hanem egy napelem parkban?

ELÉG LESZ MAJD A NYUGDÍJAM A MEGÉLHETÉSEMRE?
Egyre többet foglalkoztat ez a kérdés. 10 éven van a nyugdíjig. El kell adnom majd a házamat? Nem mehetek el majd nyaralni az unokáimmal? Sóvárogva nézem majd a külföldi nyugdíjasokat, akik bebarangolják a világot? Na ne már, hogy a gyerekek segítségére szoruljak? Pedig az egész életemet végig dolgoztam. ELÉG VOLT, hogy 10-12 órát dolgozzak másnak, hogy neki jó legyen, én meg csak éppen hogy kijövök a fizumból. Döntöttem. Főállásom mellett, most felépítem az un. második lábamat. Online vállalkozó leszek. A főiskola elvégzése óta mindig is erről álmodoztam. Hogy én dönthessem el, hogy mit, mikor és hogyan csinálok.  Saját magamért, a jövőmért és családomért dolgozom.

somorjaieva.hu üzletasszony,online-anyu,kulfoldi-munka,online-munka,passziv-jövedelem, nyugdijas-jövedelem,álláskeresés, internetes-munka,sumoney,internetes-penzkereses,környezetvedelem-befektetes

EGYEDÜLÁLLÓ ANYAKÉNT MEGUTAM MÁR MÁSOK ZSEBÉT TÖMNI, MEGALÁZÓ BÉREKÉRT DOLGOZNI.
Rájöttem, hogy kimerülten, ingerülten, állandó hiányérzettel nem lehetek jó anya. A gyerekeimnek szeretnék mindent megadni: jobb életkörülményeket, új ruhákat, játékokat, ami most elérhetetlen az árak miatt. Ég bennem a vágy, hogy bebizonyítsam: képes vagyok  itthonról, online, saját időbeosztással is pénzt keresni. És gyakorlatilag minden szabad percemet azzal töltöm, hogy kitaláljam, hogyan álljak a saját lábamra vállalkozóként.

Érdekel hogyan lehet napelemből pénzt keresni, úgy, hogy nem a házad tetején van, hanem egy napelem parkban?

HIÁNYZIK AZ ÉLET, HIÁNYZIK A CSALÁDOM!
Felemészt a felelősség, a stressz, a kiszolgáltatottság, a körbetartozás, adóhivatal, inkasszó, a bankok. Nincs megállás, állandó pörgés van. Hogy nyaralni se mehetek el nyugodtan, nem lehetek beteg, ha beteg vagyok, akkor is bent kell lenni. Nem tudok kikapcsolódni. Hiányzik az élet, hiányzik a családom. Mikor az egyik nagy megrendelőnk visszavonta a megrendeléseket a válságra hivatkozva, ekkor eldöntöttem, nem fogok többé egy lábon állni.

Érdekel hogyan lehet napelemből pénzt keresni, úgy, hogy nem a házad tetején van, hanem egy napelem parkban?

KISFIAM SZÜLETÉSE ÓTA TUDOM, HOGY NEM SZERETNÉK VISSZAMENNI KORÁBBI MUNKAKÖRÖMBE, ÉS AZ ALKALMAZOTTI ÉLETFORMÁBA.
Külföldön élek, távol a családtól, segítség nélkül, így még nehezebb a családi élet és a munka összeegyeztetése. Mivel nem akartam, hogy bébiszitter nevelje fel a kisfiamat, úgy döntöttem, teljesen átalakítom az életemet. Szeretném megmutatni, hogy igenis lehetséges külföldön,  a semmiből vállalkozást építeni úgy, hogy a gyerekemre szánt idő soha nem szenvedhet csorbát. Olyan lehetőséget keresek, ahol  egyszerre lehetek édesanya, feleség és üzletasszony.

VÁLTOZTATNÁL?

SZAKMAVÁLTÁS ÉRETT FEJJEL↓

Szakmaváltás érett fejjel, somorjaieva.hu

1.  AZ ELSŐ LÉPÉS A BEZÁRT ALKALMAZOTTI LÉTBŐL A SZABAD ÉS SIKERES ONLINE VÁLLALKOZÓI ÉLETFORMA FELÉ - egy kis tanulás

Ha régóta foglalkoztat a gondolat, hogy jó lenne egy olyan tudást szerezni, amivel képes leszel család mellett, otthonról, saját időbeosztással is pénzt keresni, akkor jó hírem van.

A Sunmoneya-nál csapatszintű munkaösztönző program indult, online támogatású rendszerrel.

Vezetett képzés. 

Miért jó ez neked?

Azért mert ezzel pénzt fogsz tudni keresni, mert tudod, hogy mit kell csinálni, hogyan kell csinálni

 

2. MÁSODIK LÉPÉS EGY ÜZLET, AMIBŐL MEG TUDSZ MAJD ÉLNI  >>>

Jómagam sokáig keresgéltem, és megtaláltam a helyem.  A legjobb döntés volt, hogy elkezdtem a Sunmony-val dolgozni.

És ha te  olyan munkát végzel, amit nem igazán szeretsz, aminek nem látod értelmét, és ráadásul NEM IS VAGY MEGFIZETVE, akkor itt az ideje a váltásnak. 

DOLGOZZ VELEM! Döntsd el, és jelentkezz!

Segítek felépíteni az üzletet, kezdeti lépésektől a működő kereskedelmi rendszerig. Tagja lehetsz egy olyan fantasztikus közössségnek, ahol számítanak rád, ahol fontosnak érzed magad, ahol segíthetsz másokon, ahol sikereket tudsz elérni. Mellette fel tudsz épiteni egy olyan rendszert, ami bztositja neked a több lábon állást. S ha így teszel akkor hamarosan átrendeződhetnek az üzleti dolgaid. Akár az is megtörténhet, hogy kevesebb munkával érsz el jelentősen nagyobb profitot... vagy hogy több hetes nyaralásokat iktass be az életedbe.

Hisz az online világot bárhonnan elérheted, csak egy internet kapcsolat kell hozzá.

Élj másképp! A második élet szabadon-gazdagon.

3. HARMADIK LÉPÉS  a passzív bevétel HAVONTA. 

Ha te is egy munkahelyen dolgozol, vagy vállalkozó vagy,  vagy nem, akkor nem árt  felépíteni egy második lábat, ami biztonságot ad, amire majd lehet támaszkodni ha valami baj van.  

Ez a több lábon állás legbiztosabb módja, ha nem csak egyféle bevételed van, hanem van olyan is, ami a munkád mennyiségétől függetlenül is rendszeres bevételt termel.

Mivel tudjuk ezt megoldani?

Egy termelő eszközzel.

 

0. ÉS NULLADIK LÉPÉS, egy fantasztikus közösség, ahová te is tartozhatsz

Nézd meg a videóban a Sunmoney legújabb Naperőművét Lajosmizsén.

Ismerd meg a csapatot. Hallgasd meg tőlünk, hogy mit jelent nekünk a Sunmoney.

Kattints a videóra, ismerj meg minket. A videó 2 perc 22 másodperces.

Bónusz, egy fantasztikus WEBÁRUHÁZ.  A környezettudatos vásárlók webáruháza, ami attól különleges, hogy passzív jövedelmet tesz a zsebedbe, azért amiért ott vásároltál. (A videó 1 perces.)

Tudtad, hogy ha vásárolsz a Sunmoney webshopjában, akkor 1 TERMELŐ ESZKÖZT KAPSZ AJÁNDÉKBA?

Ma már trendi online lenni, vásárolni, emberi kapcsolatokat építeni. Nagyon sokan vásárolunk már webshopokban, szinte már mindent meg lehet venni online. Szeretjük, mert egyszerű, kényelmes, nincs tülekedés, sorban állás, házhoz hozza a futár így el sem kell menned érte. A Sunmoney webshopjában már több mint 10 ezer féle termék van. SZUPER ÁRAKON.

Ezek a termékek nem drágábbak mint máshol, de mégis megvan az a különlegessége, hogy minden elköltött 10 euród után 1 wattot kapsz ajándékba.

A wattokat bekapcsolják a naperőmű parkba, ami ott neked áramot termel, azt helyetted értékesítik, és ebből lesz a te bevételed is. Tehát 25 évig folyamatosan termeli neked a passzív jövedelmet. Havonta írják jóvá, euróban. Érdekel?

 

További HASZNOS CIKKEK, érdekességek

 NYUGDÍJAS ÉVEK TELE NÉLKÜLÖZÉSSSEL... VAGY INKÁBB ANYAGI BZTONSÁGBAN?  

Te melyiket választod?  

Gondtalan nyugdíjas évek, hogy neked mit jelentenek, neked mi a fontos, azt eldöntöd.

De én azt gondolom, kell hogy legyenek olyan bevételi források, hogy a nyugdíjas éveidben meg tud teremteni magadnak legalább azt az anyagi jólétet, amibe most vagy. Vagy még jobbat. Olvass tovább...

Mi van manapság a Földi paradicsom kapuja fölé írva

Mi van manapság a „FÖLDI PARADICSOM” kapuja fölé nagybetűkkel kiírva?

Magyarországon milliók vannak, akik napi nyolc órát vagy még többet dolgoznak, de megfeszítve sem tudnak kijönni a fizetésükből a hó végéig.

Marad a nadrágszíjhúzás, a kölcsönkérés, a majd csak lesz valami, a "valahogy elvegetálás". Közben meg várjuk a csodát, hogy valami majd történik és akkor minden jobb lesz.

Olvass tovább..... 

Boldogságdoboz. Kukkants bele, ha szükséged van pár meleg szóra, biztatásra.

BOLDOGSÁGDOBOZ

A boldogság mindenki számára mást jelent, mégis mindannyian érezzük, hogy szükségünk van rá. 

Ha szükséged van egy kis bátorításra, pár meleg szóra, biztatásra, lélekerősítőre, vagy csak arra, hogy egyszerűen jól érezed magad, olvass bele a "Boldogságdobozodba" nap elején, és máris minden célodat képes leszel megvalósítani.

Mit rejt a Boldogságdoboz? Olvass tovább.......

1. HA A SAJÁT HÁZAD TETEJÉN van a napelemed, akkor csak a saját villanyszámlád nullázhatod ki.

2. HA A KÖZÖSSÉGI NAPELEM PARKBAN van solar jogod, akkor nemcsak a kiadásaidat nullázhatod ki, hanem a BEVÉTELEIDET IS ÉVRŐL-ÉVRE NÖVELNI TUDOD!
(A videó 40 másodperces)

VANNAK GYEREKEID, UNOKÁID? Fontos szádra az ő jövőjük is? / Környezetvédelem felső fokon

Olyan könnyen legyintünk, ha a természetről, a környezetünkről van szó. "Mit számít, a mi életünkben úgysem lesz semmi katasztrófa" - gondoljuk.

De mi lesz a gyerekeinkkel, unokáinkkal? Milyen világot hagyunk rájuk?

"A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön" - szól a mondás, mely a híres környezetvédelmi aktivistától, David Browtertől származik..

Te mit teszel ezzel a kölcsönkapott világgal?

Mi itt a Sunmoneynál nemcsak pénzt keresünk, nemcsak közösséget építünk, HANEM ÓVJUK IS A KÖRNYEZETET. Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy tegyünk a klímaváltozás katasztrófális hatásainak elkerüléséért. Ezért itthon is cselekedhetsz, pl. azzal, hogy támogatod a megújuló energiák terjedését. 

Tudom, hogy jobb hellyé akarod tenni a világot... de tedd úgy, hogy közben a pénztárcád is gyarapodik. 

"KÖSZÖNJÜK, HOGY GONDOLSZ A JÖVŐNKRE!" (Videó 1,20 perces)

A JÉGHEGY CSÚCSA... az az  igazi passzív jövedelem, amit TERMEL A SZÁMODRA!

A Sunmoneyban az igazi passzív jövedelmet a TERMELŐ ESZKÖZ, vagyis a napelem alapozz meg. 

A napelemek VALÓS PASSZÍV JÖVEDELMET termelnek. 

Tudtad, hogy a Sunmoney rendszerében már KÉT TERMELŐ ESZKÖZ  (Solar + Kripto) termel passzív jövedelmet részedre. Ezt a napsugarak hajtják.

Ezáltal te mindig, minden hónapban pénzt fogsz keresni.

(A videó 1 perces)

MIÉRT GONDOLJA MINDENKI, HOGY KÜLFÖLDÖN KOLBÁSZBÓL VAN A KERÍTÉS?

Rossz anyagi körülmények, munkanélküliség, a nagyravágyás, könnyebb érvényesülés, mert itthon csak azt hallod, hogy itthon csak belerokkanni lehet a munkába, eredményeket, egzisztenciát elérni nem lehet. Külföldön viszont vannak lehetőségek, azaz hozzánk képest kolbászból van a kerítés.

Bővebben>>>

új állás, új munka, sunmoney közösségi naperőmű, passzív jövedelem, álláskeresés, munka, nyugdíjas jövedelem, környezettudatos befektetés, napelempark, megújuló, alternativ, zöld energia, internetes pénzkeresés

BÍZIK MÉG VALAKI A NYUGDÍJBAN?

Régóta elmondják minden fórumon, tévében, rádióban, hogy mekkora esélyünk lesz a nyugdíjra. Gyakorlatilag semmi, nulla. Sajnos ez már tény, azonban még mindig sokan nem veszik tudomásul, vagy nem értik meg.

Nyugdíj sokkoló - Bővebben>>>

sunmoney állás vagy munka, 25 évig passsziv jövedelem, internetes pénzkeresés

ÁLLÁS VAGY MUNKA?

"Úgy tűnik, a korábbi modellek, ahogy eddig pénzt kerestünk, egyre kevésbé működnek.
Vannak sokkal jobb módszerek az életünk menedzselésére, de mi mégis a régi szerint próbálunk működni...
Mindenki a régi modell eltűnését siratja, de itt van közben sok új lehetőség, sok új kapu nyílik..."

Bővebben>>>

unokáiink jövője, új állás, új munka, sunmoney közösségi naperőmű, passzív jövedelem, álláskeresés, munka, nyugdíjas jövedelem, környezettudatos befektetés, napelempark, megújuló, alternativ, zöld energia, internetes pénzkeresés

KÖRNYEZETVÉDELEM

"Engem 18 évesen sokkolt a videó pedig szinte minden ilyen filmet ,dokumentum filmet megnézek/néztem. Elszomorít.. Mikor elsőnek hallottam erről 7.- ben azt hittem csak vicc.. Most meg 3 éve nem láttam havat..

Anyukámat kérdeztem, hogy mikor ő volt kicsi nyáron is ilyen meleg volt? Ő azt mondta nem sokkal hűvösebb. Most meg nyáron alig lehet kimozdulni napközben. Példa értékű ez a "film" és remélem valami történik a vezetők fejében!

Én mindent megteszek, hogy ne pusztító életet éljek a környezetre.  Bővebben>>>

sunmoney közösségi naperőmű, napelempark,

MI A KÖZÖSSÉGI NAPERŐMŰ PROGRAM?

Már Magyarországon is termel és üzemelüzemel a SunMoney KÖZÖSSÉGI NAPELEMPARK, ahol a napelemek villamos energiát termelnek, amit betáplálnak a hálózatba, vagy cégeknek értékesítenek. Így generálódik a bevétel.

A hab a tortán, te ezekbe a Naperőművekbe különböző csomagokat vásárolhatsz. Pl. a Solar csomag jogosít arra, hogy a  megvásárolt solar csomagod alapján solar jogdíjat kapj a bevételből,  25 éven keresztül.
És hogy mennyit termelnek ezek a KINCSET ÉRŐ WATTOK nézd meg. Kattints a "Bővebben" gomra.

Bővebben>>>

banki befektetés, sunmoney solar panel, közösségi naperúmű program

SZERINTED MIRE VALÓK A BANKOK?

Gondolta, betesz 1 milliót a bankba, had kamatozzon. Ledöbbent, amikor kiderült, mennyi lesz egymillióból 12 hónap múlva. A helyzet olyan elkeserítő

Bővebben>>>

CSAJOK! SOHA NEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY NEKEM BEVÉTELEM LEHET NAPENERBIÁBÓL! PEDIG MEGTÖRTÉNT!

És tudjátok mi a legjobb?
Hogy ezzel nemcsak a környezetet védem, hanem bevételem is van belőle. Érdekel, hogy mennyi?
Kattints erre a linkre: www.naperomu.info

ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ NAPERŐMŰVEK AZT TUDJÁK NEKED BIZTOSITANI, HOGY MEGTERMELJÉK AZT A PÉNZT, AZT A PASSZÍV JÖVELMET, AMI NEKED A SZABADSÁGOT ÉS A MEGÉLHETÉST TUDJA ADNI! 

Közösségi Naperőmű látogatás Sunmoney legújabb napelemparkjában Lajosmizsén. Félmillió watt, termeli a közösségünknek az áramot és pénzt. Videó hossza: 2, 30 perc.

Én azt tudom neked mondani, hogy ha te ilyen naperőmű közösségben benne vagy...Olvass tovább itt >>>

szabadság háza,rezsimentes sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, sunmoneyico, sunmining, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat, somorjaieva.hu,naperomu.info, napelempark.info
A SZABADSÁG HÁZA - rezsi nélküli szuperház

SZABADSÁG HÁZA

Képzeld el azt a házat, ahol nincsenek közműszámlák, ahol nem kell a közműveket kiépíteni, ahol a házad állít elő minden energiát, és te csak élvezed az életet benne. Ez a ház megtanít arra, hogy tudatosan éljünk.

Magyar találmány, REZSIMENTES ÖNFENNTARTÓ OTTHON. Napelemmel működik az egész ház, ami nemcsak a ház működéséhez járul hozzá, hanem még az elektromos autókat is fel tudja tölteni. INGYENBővebben >>>

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.