IRODÁN KÍVÜL VAGYOK. NEM VAGYOK ELÉRHETŐ. SZÍNEK VESZNEK KÖRÜL.
Itt vagyok! Csatlakozz!

Ha Budapesten jársz, mindenképpen keresd fel a Szent Gellért téri Forrásházat, a Zsolnay ivókúttal. Itt megpihenhetsz, feltöltheted a kulacsodat tiszta, jó minőségű vízzel. Olvass tovább…

Itt egyszerre nézheted a nyüzsgő várost a Dunán szállingózó hajókkal, illetve a hegyvidéki hangulatot kölcsönző Gellért-hegyet és a Gellért-hegy sziklájába vésett gyönyörű Sziklakápolnát. A barlang érdekessége, hogy az itt feltörő meleg vizű forrásoknak köszönhetően a templom hőmérséklete állandóan 20 C fok körül van.

Közben benézhetsz a világszerte ismert Gellért szállodába, mely abban a szerencsés helyzetben van, hogy vele egy épületben található Budapest egyik legpatinásabb gyógyfürdője.
======================================
Miközben itt üldögéltem az ivókútnál, 3 gondolat is eszembe jutott.

1. A vízre vigyázni kell. Hogy a csap kinyitásakor olykor eszünkbe juthatna, hogy a Föld vízkészletének csupán 1%-a iható víz, és a világon legalább 1,1 milliárd ember nem jut tiszta ivóvízhez.

2. Hogy a csapvíz jóval olcsóbb, és sok esetben legalább ugyanolyan egészséges, mint az ásványvizek. Tudtad, hogy míg egy liter csapvíz körülbelül 40 fillérünkbe, ugyanennyi ásványvíz 50-200 forintunkba kerül?

3. Ráadásul, hogy az ásványvizek a szállítás és a PET-palackok miatt még környezetszennyezők is.

 

És amikor van valami vagy valaki az életedben, akinek a jövőjéről gondoskodnod kell, sokkal jobban odafigyelsz a környezetvédelemre, oda figyelsz arra, hogy mit hagysz rá, és nagyon boldoggá tesz, ha tudod, megtettél ezért mindent. Nézd meg ezt az oldalt, ahol nemcsak a környezetvédelemért tehetsz, ha ezzel még a pénzedet is gyarapítani tudod.
http://www.somorjaieva.hu/eljmaskepp-2/
=========================================
Végül nézd meg a videót, mert ezek az elképesztően szép képek emlékeztetnek arra, hogy a természet, a Földünk, milyen csodás. Fedezzük fel szépségeit és vigyázzunk rá! És élvezzük minden pillanatát!

Hogyan? Nézd meg itt!
http://www.somorjaieva.hu/eljmaskepp-2/

Irodán kívül vagyok. Nem vagyok elérhető. Színek vesznek körül.
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..