KI MONDTA, HOGY NEM TUDOD MEGVÁLTOZTATNI A VILÁGOT?
CSAK RAJTAD MÚLIK, HOGY MIT TESZEL ÉRTE

Tudom, hogy rendkívül nehéz a társadalmi felelősségvállalásra apellálni. Mert mindenkinek bonyolult az élete. Sok minden miatt kell aggódnunk, és nem akarunk minden döntésükkor a klímaváltozásra gondolni. Pedig meg kell tennünk. Valahányszor beindítjuk a kocsinkat, eszünkbe juthatna, hogy mit teszünk az éghajlattal.

Nagyon sokan vagyunk, akik készek vagyunk tenni a klímaváltozás, az éghajlatváltozás ellen, ami nemcsak abban merül ki, hogy szelektíven gyűjtjük a szemetet.

Ne kívülről, ne másoktól várjuk a megoldást, és ne a politikustól.  Sok mindent tehetünk mi is.

Nézd meg a videót, és olvass tovább...

új állás, új munka, sunmoney közösségi naperőmű, passzív jövedelem, álláskeresés, munka, nyugdíjas jövedelem, környezettudatos befektetés, napelempark, megújuló, alternativ, zöld energia, internetes pénzkeresés

Mit tudunk tenni? Sok mindent.
Ezek közül az egyik, hogy megtanuljuk felhasználni a napenergiát.

Tudtad, hogy már Magyarországon is üzemel a SunMoney Közösségi Naperőmű Program, ahol már egészen nevetséges áron tudsz vásárolni napelem csomagokat a SunMoney közösségi napelem parkból, bárhol is élsz. 

Akár havonta is tudsz  termelő wattokat vásárolni, ezzel havonta tudod gyarapítani a saját termelő egységedet, és havonta tudsz pénzt keresni.

Mi itt a Sunmoney-nál büszkék vagyunk arra, hogy úgy keresünk pénzt, hogy ezzel a környezetet is védjük.

És hogy mennyit termelnek ezek a KINCSET ÉRŐ WATTOK nézd meg itt!

Ahogy idősödik, EGYRE TÖBB MINDENÉRT lehet szeretni Leonardo DiCapriót.
A színészet mellett az ENSZ klímapolitikai nagykövetét is betöltő Leonardo DiCaprio a 2016-os Oscar díjátadón környezetvédőket megszégyenítő beszéddel köszönte meg első Oscar-díját.

Leonardo DiCaprio,sunmoney közösségi naperőmű, passzív jövedelem, álláskeresés, munka, nyugdíjas jövedelem, környezettudatos befektetés, napelempark, megújuló, alternativ, zöld energia, internetes pénzkeresés

"Ne gondoljuk, hogy a FÖLD A MIÉNK, HOGY JÁR NEKÜNK! Én sem gondolom azt erről a mai estéről, hogy jár nekem."

Részlet a beszédből:  A forgatás során a földbolygó legdélibb pontjáig kellett utaznunk, hogy havat találjunk. A klímaváltozás valódi, igen, most történik. Ez a legsúlyosabb veszély jelenleg, ami a fajunkat fenyegeti.

Összefogásra van szükség, amit nem halogathatunk tovább. Támogatnunk kell világszerte azokat a vezetőket, akik nem a szennyezésért felelős nagyvállalatokat támogatják, hanem az emberiség érdekeit védik. A milliárdokat, akiknek nincs hatalmuk, és akiket a leginkább sújtanak a következmények.

UNOKÁINKÉT és azokét, akiknek a hangját könnyen elnyomja az önzés és a mohóság politikája.
Köszönöm mindnyájuknak ezt a fantasztikus elismerést."

 

Leonardo DiCaprio az elmúlt két évben bejárta a világot, hogy Grönlandtól Indiáig, a helyszínen nézze meg, milyen problémákat okoz a klímaváltozás.

Özönvíz előtt (Before the Flood) című új filmjében azokat a helyeket is bemutatja, ahol az ember elképesztő mértékű környezeti károkat okoz, és utánajár annak is, hogyan lehetne, ha megállítani nem is, de legalább mérsékelni a klímaváltozást.

A National Geographic által kiadott film pár nap alatt többmilliós nézettségre tett szert a Youtube-on, ahol teljes egészében, magyarul is megnézhető.

Te láttad már?
Ha nem, akkor szerintem itt az ideje, hogy megnézd. Rengeteg olyan információ van benne, amit minden embernek látnia vagy tudnia kellene. Ha már láttad, akkor pedig itt az ideje, hogy tegyünk a klímaváltozás ellen. Együtt, közösen.

Ahányszor látom, és hallok a hírekben a migrációs válságról, eszembe jutnak részletek a filmből:

„Az áradások, szárazságok és a légszennyezés drámai mértékű károkat fognak okozni. Az emberek tömegesen költöznek el a klímaváltozás miatt. Pillanatok alatt megjelennek a klímaváltozás menekültjei, akik egy jobb, kedvedzőbb, és élhetőbb vidéken próbálnának szerencsét.

Komoly harcok alakulhatnak ki a víz birtoklásáért. És ha valaki nem tud hol és hogyan élni, az sebezhetővé válik. És könnyen lehet hatni rá szélsőséges nézetekkel. Senki ne higgye, hogy viccelek.

Ez mind most zajlik. Már el is kezdődött.
És ha nem változik semmi, akkor pár évtizeden belül társadalmi, gazdasági és minden egyéb szempontból véve is olyan komoly világkrízis jön, hogy amellett a mostani menekültválság vidám varietének tűnik majd.”

Hogyan lehet több lábon állni.

Én odavagyok ezért a munkáért. Egy jobb világért dolgozni, versenyképes fizetésért, igazán jó párosítás.

Ha te is hiszel a környezetvédelemben, tennél is érte és még pénzt is akarsz vele keresni írj üzenetet itt

https://www.facebook.com/somorjaieva.naperomu.info/     

vagy keress meg emailben: info(kukac)somorjaieva.hu

“Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” – Így hangzik a Föld napja mozgalom egyik jelmondata.
Csak rajtad múlik, hogy mit teszel érte.
Kattint ide, és tedd itt!

Köszönöm, ha megosztod!

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.