Melyik az a Közösségi Program ami fizet neked, ami MÁS MINT A TÖBBI,  és amire nem is gondolnál?

Közösségi Naperőmű! A lehetőség arra, hogy független légy!

1. Az az utóbbi időben hozzánk is begyűrűzött és nagyon felértékelődött a közösségi rendszerek szerepe.

Gondoljunk csak bele: a közösségi bicikli más néven a MOL Bubi, a Közösségi kertek, és most a legújabb az elektromos közösségi autóbérlés, az autós Bubi. De melyik az a Közösségi Program ami fizet neked, ami más mint a többi, és amire nem is gondoltál. Olvass tovább…

A MOL Bubi, a Közösségi kertek, az autós Bubi közösségi rendszereknek az a lényege, hogy sok idegen emberrel KÖZÖSEN HASZNÁLUNK pl. egy elektromos autóflottát, olcsóbban mintha taxiznánk, vagy mintha saját autót használnánk.

Miért? Mert többek közt nincs parkolási díj. Nincs gépjármű fenntartási költség. Nincs biztosítási díj, menetrend, tankolás vagy súlyadó. De autómosatás se. Ráadásul környezetkímélő, halk és nagyon kis menő. De egy a lényeg: itt mindig TE FIZETSZ, amikor használod.

 

De van a közösségi rendszereknek egy másik tagja, ahol NEKED FIZETNEK, amikor használják

Ez pedig a Közösségi Naperőmű Program! Tudtad, hogy már Magyarországon termel és üzemel a Közösségi Napelem Park. Egyszerűen: termeli a közösségnek az áramot és a pénzt. 

A Közösségi Naperőműben viszont mindig NEKED FIZETNEK, amikor használják. Ez pedig óriási különbség. Bárki csatlakozhat, nincs földrajzi korlát. A lehetőség arra, hogy független légy!

 

2. És akkor nézzük meg közelebbről, hogy még miben más a Közösségi Naperőmű

Az a különbség, hogy itt nem használod, hanem birtoklod a jogot. Itt te kapsz pénzt, ha használják. Vagyis itt is sok idegen vagy ismerős emberrel KÖZÖSEN, de nem használod, hanem hasznosítási jogot birtokolsz egy naperőműben. És ettől Közösségi a Naperőmű.

Tehát itt egyszer megvásárolod a napelem hasznosítási jogodat, vagyis a napelem csomagodat, és 25 évig te kapsz pénzt azért, hogy használják.

Közösségi Naperőmű tulajdonlásra már van példa külföldön. Külföldön egyre többen fektetnek be Közösségi Naperőművekbe és nagyon jól profitálnak belőle.

Akkor itthon miért ne lehetne?  Akkor miért ne lehetne itthon is terjeszteni közösségbe. 

Nem is kell messzire menni! Itt a határ túloldalán Bécsben, már több Közösségi Naperőmű is működik. Hátrány, hogy a legtöbb helyen  csak a helyi lakosok vehetnek részt ezekben a programokban.

 

Nézzünk két példát:

1. Bécs első Közösségi Naperőmű részvényeit 2013-ban egy nap alatt elkapkodták. Annyira sikeres lett, hogy várólista volt a panelekre. s azóta már több közösségi naperőmű is megépült.

És most ezt a programot kiegészítették. Nem fogod elhinni! Méhecskékkel. Mézet termelnek a napelem panelek között.

Mézet termelnek a közösségi napelem parkban.
Mivel a napelemek közötti területek kiváló természetes életteret biztosítanak a növényeknek és az állatoknak, most a napelemek mellé méhkaptárakat is telepítettek. Nemcsak évi 1 millió kilowattóra zöld áramot termelnek, hanem több tíz kiló virágmézet is.

 

2. Menjünk tovább, nézzük meg a SPAR áruházláncot.

Ausztriában a SPAR több olyan üzletházat üzemeltet, ahol az áruházak tetejére szerelt naperőművekbe fektethetik be a megtakarításaikat a helyi lakosok.
Mert mit csinált a SPAR? Megépítette az naperőműveit az áruházai tetejére, olcsóbbá tette a rezsijét, csinált magának forgalmat 25 éven keresztül.

Itt egy egység 950 euróban került. A Spar cserébe 25 éven át, évi 5,1%-os hozamot fizet az ügyfeleknek – vásárlási utalványban -, amit levásárolhatnak az üzletben.

Szenzációs nem? Mert mit csinált a SPAR? Megépítette az naperőműveit az áruházai tetejére, olcsóbbá tette a rezsijét, csinált magának forgalmat 25 éven keresztül. Sőt a vásárlási utalványok még a Spar árrését is tartalmazza!

És ez annyira ment – 2 órára innen – hogy 5-re kellett maximalizálták az 1 ember által megvehető egységeket.

Ha ez a Közösségi Naperőmű külföldön – 2 órára tőlünk – ilyen sikeresen működik, akkor miért ne lehetne itthon is terjeszteni közösségben?

 

3. Tudtad, hogy Magyarországon is elindult és már termel a Közösségi Naperőmű program? 

 

Sunmoney közösségi Naperőmű, termeli a közösségnek az áramot és a pénzt.

KÖZÖSSÉGI NAPERŐMŰ, ami termeli a közösségnek az áramot és a pénzt.

AKARSZ EBBŐL JÖVEDELMHEZ JUTNI? Mert itt Te is részesülhetsz a megtermelt energia értékesítéséből, HAVOTA. És figyelj csak? Ezzel  még a környezetet is véded. Ez sem az utolsó szempont azt hiszem.

:-))) Ha belefáradtál már a hitel csapdákba.

:-))) Ha külföldre mentél dolgozni, de szeretnél haza jönni, úgy hogy a jövedelmed ne csökkenjen.

:-))) Ha gyesen lévő anyuka vagy, és nem szeretnél vissza menni a főállásba dolgozni.

:-))) Ha fiatal vagy, aki nem a „40 év munka, aztán nyugdíj” programot akarod megélni.

:-))) Ha vállalkozó vagy, akin nagy a nyomás .

Vagy csak végre szabadon akarsz élni, kötöttségek nélkül, akkor csatlakozz hozzánk, bárhol is élsz. Nincs földrajzi korlát.

Csatlakozási linket tőlem kérheted.

Itt megtalálsz:  https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

Még több információt találsz a www.naperomu.info odalon.

 

Melyik az a Közösségi Program, ami fizet neked, ami más mint a többi, és amire nem is gondolnál?
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..