Így csinálunk 50.000 Forintból havi 1.500.000 Forintot, vagy még többet vagy még többet, röpke 13 hónap alatt.

Így csinálunk 50.000 Forintból havi 1.500.000 Forintot, vagy még többet röpke 13 hónap alatt.

És nem másból, mint megújuló energiából és 2 termelő eszközből. A legszebb az egészben, hogy nemcsak a pénztárcádat gyarapítod, hanem még a környezetet is véded.

Örülnél neki, ha segítenék megbecsülni, hogy mennyi pénzt tudsz keresni havonta a közösségi naperőmű piacon? Olvass tovább…

.

Hogyan legyen passzív jövedelmet napnergiából, 25 éivig. Somorjai ÉvaÜdvözöllek, Somorjai Éva vagyok. KÖNYVELŐKÉNT, ADÓTANÁCSADÓKÉNT mindig is kerestem az olyan lehetőségeket, amivel olyan bevételt tudok generálni magamnak, amit aztán nem lehet kihúzni alólam.

Amit nem tudnak elvenni, ami folyamatos, stabil, hosszú távú, és ami nem lehet kevesebb a jövő hónapban úgy, hogy ne kelljen érte minden áldott nap hajnaltól késő estig ott lenni. 

Az alkalmazotti munka nálam valami olyasmi kategória, amit utálunk, ellógunk, kibírunk, túlélünk. Várjuk a munkaidő végét. Szombaton aztán házimunka, posta, bevásárlás, főzés, takarítás stb. Ha minden jól megy, akkor vasárnap pihi a családdal, délután vagy este pedig élhetünk egy kicsit. Várjuk a kéthétnyi nyári szabadságot… meg azt, ha már végre nyugdíjba mehetünk.

DE VAJON EZ ELÉG? Ez lenne az élet?

Találkoztam gyermekét egyedül nevelő anyukával, akinek elege lett,  hogy megalázó bérért kell dolgoznia, hogy gyermekeinek nem tudja megadni amit szeretne: a jobb életkörülményeket, az új ruhákat,  játékokat, ami most elérhetetlen az árak miatt.

Beszélgettem egy ”hagyományos” vállalkozóval, aki annyit dolgozik a vállalkozásában, hogy azt mondta „Hiányzik az élet, hiányzik a családom”.

Egy nyugdíj előtt álló hölgynek pedig az volt a legégetőbb gondja, hogy képes lesz-e nyugdíjba menni? Vajon elég pénzt tett félre? Vajon elég lesz-e a nyugdíja a megélhetésre?

És ez itt a nagy kérdés: VAJON ELÉG LESZ-e A NYUGDÍJAM A MEGÉLHETÉSRE…

Valaki azt mondta nekem: “ADDIG ÉPÍTSD FEL A MÁSODIK LÁBAD, AMÍG VAN FŐÁLLÁSOD”

Pont emiatt dolgoztam ki a saját stratégiámat, amiből több csatornából áramlik a pénz.

El is neveztem „TÖBB CSATORNÁS JÖVEDELMI RENDSZER”-nek. 

Ennek a több csatornás jövedelmi rendszernek  az EGYIK PILLÉRÉT mutatjuk meg a videóban. Vagyis, “Hogyan csinálhatsz egy minimum 50.000 Ft-ból havi 1.500.000 Forintot, vagy még többet is…”

 

Ebben a videóban azt mutatjuk meg, hogy a Sunmoney rendszeréből, egy minimum 150 eurós üzleti csomaggal, milyen gyorsan és milyen egyszerűen tudod elérni a hőn áhított havi 15.000 eurót kifizetést. Mivel ez egy elméleti számítás, a valóság ettől eltérő, de nagyon lehet közelíteni hozzá.

És a legszebb az egészben, hogy be lehet lőni, hogy mikor fogsz jól keresni, és nem másból mint 2 termelő eszközből.

2 féle verziót mutatunk, egy lassabb és egy gyorsabb programot. 

Lehet mixelni is, és ki kell matekozni. Pl. ha autót szeretnél, vagy le akarod cserélni az autódat egy elektromos autóra, kell hozzá kb.6-7 MFt. Vagy ha 2 éven belül egyetemre-főiskolára mennek a gyerekek, akarsz venni egy kisebb lakást, hogy ne kelljen albérletre költeni, az kb. itt Budapesten 20-25 MFt.

Én azt gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy melyiket csinálod meg, egyszerűen csak csináld meg, és legyél gazdag ebből a rendszerből, keresd meg a 15 ezer eurót, és tegyünk másokat is sikeressé, hogy ők is meg tudják keresni ezt a 15 ezer eurót.

A Közösségi Naperőmű programmal 1 év alatt meg tudod változtatni az életedet.
És nem kell senkinek sem otthagyni a munkahelyét. Az a fontos hogy tudjuk, hogy a mérleg merre billenjen.

És nem kell senkinek sem otthagyni a munkahelyét. Az a fontos hogy tudjuk, hogy a mérleg merre billenjen.
Tudni kell, hogy a mérleg berre billenjen. www.25evigjovedelem.hu

Én azt gondolom, ha kell a pénz, ha devizahiteled van és cseszegetnek a bankok, ha adósságod van, ha valami más okból szorít a bugyi, akkor megcsinálod.

Nézd meg a videóban a pénzkereseti táblát, állíts fel egy stratégiai tervet, egy cash flowt-t, hogy ezzel a 150 eurós üzleti csomaggal mikorra tudod elérni. És kezd el.

Ha hamarabb kell a pénzt válaszd az 500, 1000, vagy a 2000 eurós üzleti csomagot. Minden egyes üzleti csomagra megvan a kalkuláció. Kérd el, beszéljünk róla, nagyon sokat tudok neked segíteni. Leggyorsabban a Facebookon tudod felvenni velem a kapcsolatot:  https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

Na de menjünk tovább, nézd meg, hogy a TÖBB CSATORNÁS JÖVEDELMI RENDSZER  hogyan folytatódik ,hogy néz ki  a gyakorlatban. Ehhez kattints erre a linkre.   www.25evigjovedelem.hu

.

Így csinálunk 50.000 Forintból havi 1.500.000 Forintot, vagy még többet
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..