HOGYAN LEHET TÖBB LÁBON ÁLLNI

Kezdeti lépések a bezárt alkalmazotti létből, a szabad és sikeres online életforma felé.

HOGYAN ÉPÍTS FEL EGY SZENZÁCIÓS ÚJ ÉLETET
úgy, hogy ne kelljen napi 10-12 órát dolgoznod, és ne kelljen hozzá vagyonokat előteremteni az induláshoz

 A MÁSODIK ÉLET SZABADON, GAZDAGON

legyen bevételed napernergiából, sunmoney, somorjaieva.hu

Üdvözöllek, Somorjai Éva vagyok. Könyvelőként adótanácsadóként cégeknek, vállalkozásoknak nyújtok pénzügyi és számviteli szolgáltatásokat. Ezen a weboldalon nem lesz szó könyvelésről, cégalapításról, felszámolásról, megszüntetésről, adózásról, adózási tippekről. Inkább a arról fog szólni, hogyha vállalkozó vagy, vagy alkalmazott és munkát keresel, akkor megmutatom, hogyan válhatsz függetlenné a munkaerőpiacról, ÉS MIT KELL TENNED AZÉRT, HOGY A PÉNZTÁRCÁDBAN TÖBB LEGYEN.

Munkám során egyre többen kerestek meg azzal, hogy nincs pénzük, nincs munkájuk, utálják amit csinálnak, keveset keresnek, mit kéne tenni, hogyan kéne változtatni. Válaszként azt szoktam mondani, hogy ha nem vagy keresett a szakmádban, válts karriert.

De ez azért nem ilyen egyszerű. Ma már nincsenek biztos állások, nincs biztos fizetés, nincs biztos munka, tuti diploma, ami garantál egy jól fizető állást. És nincsen a sok munkáért járó értelemszerű előléptetés sem.

Ezért gondoltam arra, hogy akár a neten, online is lehet egy vállalkozást elindítani. Teremthetsz munkahelyet saját magadnak! Tudsz egy önálló életet magadnak tervezni, független tudsz lenni a pasidtól, a férjedtől, feleségedtől.

De miért kellene ehhez most azonnal felmondanod? Lehet a nemszeretem munka mellett szép lassan felépíteni az online munkádat, ami sokkal jobban fizet, amit sokkal jobban szeretsz. Lehet, hogy 1-2 évig is eltart? Lehet, hogy tanulnod kell hozzá? Lehet, hogy egy jó darabig még bevételt sem hoz? LEHET.

De ha arra gondolsz, hogy kb. 70 éves korunkig dolgozni kell, akkor mennyi időd van még addig? 20, 30 vagy 40 év? Irtó sok. Nem megéri ebből 1-2 évet rászánnod arra, hogy felépíts/megtanulj egy neked jobban tetsző munkát?

És még nem arról nem is beszéltem, ha idősebb leszel akkor mi a fenéből fogsz megélni? NYUGDÍJBÓL? Na ne már..! Nehogy már elhidd, hogy a nyugdíjból meg fogsz tudni majd élni!

Viszont ha megcsinálod amit ezen az oldalon mutatok, akkor ez lehet EGY MÁSODIK LÁBAD, amire támaszkodhatsz, ha baj van.

Tehát ... Cselekedj másképp, Gondolkozz másképp, ÉLJ MÁSKÉPP! 

A MÁSODIK ÉLET SZABADON - GAZDAGON.  

MAGADRA ISMERSZ?

Érdekel hogyan lehet napelemből pénzt keresni, úgy, hogy nem a házad tetején van, hanem egy napelem parkban?

10 ÉVEN VAN A NYUGDÍJIG...! ELÉG LESZ MAJD A NYUGDÍJAM A MEGÉLHETÉSEMRE?
Egyre többet foglalkoztat ez a kérdés. El kell adnom majd a házamat? Nem mehetek el majd nyaralni az unokáimmal? Sóvárogva nézem majd a külföldi nyugdíjasokat, akik bebarangolják a világot? Na ne már, hogy a gyerekek segítségére szoruljak? Pedig az egész életemet végig dolgoztam. ELÉG VOLT, hogy 10-12 órát dolgozzak másnak, hogy neki jó legyen, én meg csak éppen hogy kijövök a fizumból. Döntöttem. Főállásom mellett, most felépítem az un. második lábamat. Online vállalkozó leszek. A főiskola elvégzése óta mindig is erről álmodoztam. Hogy én dönthessem el, hogy mit, mikor és hogyan csinálok.  Saját magamért, a jövőmért és családomért dolgozom.

somorjaieva.hu üzletasszony,online-anyu,kulfoldi-munka,online-munka,passziv-jövedelem, nyugdijas-jövedelem,álláskeresés, internetes-munka,sumoney,internetes-penzkereses,környezetvedelem-befektetes

EGYEDÜLÁLLÓ ANYAKÉNT MEGUTAM MÁR MÁSOK ZSEBÉT TÖMNI, MEGALÁZÓ BÉREKÉRT DOLGOZNI.
Rájöttem, hogy kimerülten, ingerülten, állandó hiányérzettel nem lehetek jó anya. A gyerekeimnek szeretnék mindent megadni: jobb életkörülményeket, új ruhákat, játékokat, ami most elérhetetlen az árak miatt. Ég bennem a vágy, hogy bebizonyítsam: képes vagyok  itthonról, online, saját időbeosztással is pénzt keresni. És gyakorlatilag minden szabad percemet azzal töltöm, hogy kitaláljam, hogyan álljak a saját lábamra vállalkozóként.

Érdekel hogyan lehet napelemből pénzt keresni, úgy, hogy nem a házad tetején van, hanem egy napelem parkban?

HIÁNYZIK AZ ÉLET, HIÁNYZIK A CSALÁDOM!
Felemészt a felelősség, a stressz, a kiszolgáltatottság, a körbetartozás, adóhivatal, inkasszó, a bankok. Nincs megállás, állandó pörgés van. Hogy nyaralni se mehetek el nyugodtan, nem lehetek beteg, ha beteg vagyok, akkor is bent kell lenni. Nem tudok kikapcsolódni. Hiányzik az élet, hiányzik a családom. Mikor az egyik nagy megrendelőnk visszavonta a megrendeléseket a válságra hivatkozva, ekkor eldöntöttem, nem fogok többé egy lábon állni.

Érdekel hogyan lehet napelemből pénzt keresni, úgy, hogy nem a házad tetején van, hanem egy napelem parkban?

KISFIAM SZÜLETÉSE ÓTA TUDOM, HOGY NEM SZERETNÉK VISSZAMENNI KORÁBBI MUNKAKÖRÖMBE, ÉS AZ ALKALMAZOTTI ÉLETFORMÁBA.
Külföldön élek, távol a családtól, segítség nélkül, így még nehezebb a családi élet és a munka összeegyeztetése. Mivel nem akartam, hogy bébiszitter nevelje fel a kisfiamat, úgy döntöttem, teljesen átalakítom az életemet. Szeretném megmutatni, hogy igenis lehetséges külföldön,  a semmiből vállalkozást építeni úgy, hogy a gyerekemre szánt idő soha nem szenvedhet csorbát. Olyan lehetőséget keresek, ahol  egyszerre lehetek édesanya, feleség és üzletasszony.

VÁLTOZTATNÁL

SZERETNÉL KOCKÁZATMENTESEN ÉS TARTÓSAN PÉNZT KERESNI?

Hogyan lehet több lábon állni .A második élet szabadon-gazdagon

250 évig kéne ahhoz élni, ha valaki egymaga szeretne összehozni egy lakásra valót

A napokban utaztam a villamoson, ahol az előttem lévő ülésen 2 korombeli hölgy beszélgetett. Azt mondta az egyik a másiknak:

“250 évig kéne ahhoz élni, ha valaki egymaga szeretne összehozni egy lakásra valót átlagjövedelemből úgy, hogy nem hal éhen mellette.”

Mit szólnál hozzá ha azt mondanám, hogy nem kellene ehhez 250 de még 10, sőt még 5 év sem.

Most kapaszkodj meg, mert egy 1,5 - 2 év alatt össze lehet hozni egy ilyen háznak az árát.

Kell hozzá egy borotvaéles taktika - és ha jól számolok, és miért ne számoltam volna jól, hisz ez a szakmám – kb. 2 év, és meglesz.

És ez olyan érzés, amikor azt mondom, hogy nem állíthat meg senki.

MI IS EZ AMIT AJÁNLOK? Környezetvédelem? Pénz? Üzlet? Napenergia?

MINDEZ EGYÜTT! Nem kell választani. 

Egy Közösségi Naperőmű program, melyhez zseniális módon egy üzleti lehetőség is hozzá van csatolva.

1 Közösségi Naperőmű = 1 Termelő eszköz
Egy termelő eszköz, ami kitermelheti:
- lakástörlesztésed
- diákhiteled
- havi csekkek árát
- albérletedet...

Ez lehet a második lábad, amire támaszkodhatsz ha baj van. 

Segítek neked elérni ezt, vedd fel velem a kapcsolatot itt: Email küldése

KÖSZÖNÖM, ha megosztod!

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.