szabadság háza,rezsimentes sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, sunmoneyico, sunmining, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat, somorjaieva.hu,naperomu.info, napelempark.info
A SZABADSÁG HÁZA – rezsi nélküli szuperház

Végre Magyarországra is megérkezett a valódi rezsicsökkentés!
Képzeld el azt a házat, ahol nincsenek közműszámlák, ahol nem kell a közműveket kiépíteni, ahol a házad állít elő minden energiát, és te csak élvezed az életet benne. Ez a ház megtanít arra, hogy tudatosan éljünk.

Magyar találmány, REZSIMENTES ÖNFENNTARTÓ OTTHON. Napelemmel működik az egész ház, ami nemcsak a ház működéséhez járul hozzá, hanem még az elektromos autókat is fel tudja tölteni. INGYEN

A Noah Ház teljesen „önellátó”,(valójában több energiát termel, mint amennyit felhasznál), s teljes körűen képes összegyűjteni és előállítani teljes ivó- és háztartási vízszükségletét. Ezért, ha úgy tetszik, teljesen függetlenítheted magad a közmű bekötésektől és a havi számláktól. Olvass tovább…

KÖZMŰMENTES az egész ház !!!!!!!!!

A Noah Ház ugyan kívülről ugyanúgy néz ki, mint akármelyik, hagyományos technológiával készült épület, valójában (kizárólag újrahasznosítható anyagokból készült), előgyártott elemekből, a helyszínen szerelik össze, ezért új otthonodba akár 30 napon belül be is költözhetsz. Ennek, a forradalmian új konstrukciónak köszönhetően a ház bármikor szétszedhető és újratelepíthető bárhol, ahol szeretnéd. Mostantól tehát nemcsak a bútoraidat, de a házadat is viheted magaddal.

Végül, talán az sem mellékes, hogy a Noah Ház különösen ellenáll a természeti csapásoknak, legyen az árvíz, szélvihar vagy akár földrengés.

Már rendelhető!!!!!!!!!!!!!

Milyen kincsre bukkantam még?

Megtaláltam hozzá a videót, ahol élőben belülről is végigmennek a házon, és a végén amit mond az szenzációs – 2,58 percnél. Nézzétek meg!

Árat nem tudok, de azt olvastam, hogy nem lesz drágább mint egy hagyományos építkezés.

Honnan lesz rá pénzed?

Hát a napsütésből. Hogyan? Nézd meg itt

www.naperomu.info

Bármi kérdésed van (nem a házról), itt felteheted.  info@somorjaieva.hu

 

Videóforrás, képforrás: http://www.noahhouse.hu/

SZABADSÁG HÁZA – Rezsimentes
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..