A TÖBB CSATORNÁS JÖVEDELMI RENDSZER

HOGYAN ÉPÍTS FEL EGY SZENZÁCIÓS ÚJ ÉLETET
úgy, hogy ne kelljen napi 10-12 órát dolgoznod, és ne kelljen hozzá vagyonokat előteremteni az induláshoz

.

passziv jövedelem, internetes pénzkeresés, 25 évig passziv jövedelem a sunmoney közösségi naperőmű programban

Aki állást keres, az valójában munkahelyet, vagyis egy fix, cégen belüli lehetőséget keres, ahol őt hajlandók – legálisan vagy kevésbé – alkalmazni.

Természetesen nem arról van szó, hogy az álláskeresés rossz.

Ha neked elég, hogy mások kívánalmainak megfelelj, és havonta hazavigyél valami fix összeget, akkor jelentkezz a meghirdetett állásokra, és majd ott próbálj helyt állni.  De sokan vannak, akik ennél TÖBBRE vágynak.

MOST ERRŐL A TÖBBRŐL LESZ SZÓ!

Hogyan legyen passzív jövedelmet napnergiából, 25 éivig. Somorjai Éva

Üdvözöllek, Somorjai Éva vagyok. KÖNYVELŐKÉNT, ADÓTANÁCSADÓKÉNT mindig is kerestem az olyan lehetőségeket, amivel olyan bevételt tudok generálni magamnak, amit aztán nem lehet kihúzni alólam.

Amit nem tudnak elvenni, ami folyamatos, stabil, hosszú távú, és ami nem lehet kevesebb a jövő hónapban úgy, hogy ne kelljen érte minden áldott nap hajnaltól késő estig ott lenni. 

 

1. Az alkalmazotti munka nálam valami olyasmi kategória, amit utálunk, ellógunk, kibírunk, túlélünk. Várjuk a munkaidő végét. Szombaton aztán házimunka, posta, bevásárlás, főzés, takarítás stb. Ha minden jól megy, akkor vasárnap pihi a családdal, délután vagy este pedig élhetünk egy kicsit. Várjuk a kéthétnyi nyári szabadságot... meg azt, ha már végre nyugdíjba mehetünk. DE VAJON EZ ELÉG? Ez lenne az élet?

2. Munkámból kifolyólag viszont látom a másik oldalt,  a vállalkozói oldaltTudom, hogy lehet létezni szabadon is. Magad megteremtve a világodat. Magad irányítva a sorsodat. Senkitől sem függve. Ahol te osztod be az idődet. 

Beszélgettem egy hölggyel aki azt mondta, hogy  napi 8-10 óra munka, 2 óra autózás a munkába jövet-menet, gyerek mellett teljesen kimeríti. Otthon mindig fáradt és ideges, ami az egész családi életüket meghatározza. Ráadásul mindig az ő kisfia az utolsó, akiért odaérnek az óvodába. Rádöbbent, hogy ezt az életformát nem akarja tovább. Második babájuk megszületése után már nem akar visszamenni, mert nem tudná összeegyeztetni a multinacionális világot a gyerekek mindenféle programjával, ügyes -bajos dolgával. Szeretne minél tovább mellettük lenni, nem csupán kisgyermekkorban, hanem kamaszkorukban is.

Egy másik anyuka azt mondta nekem, hogy ő egyik pillanatról a másikra döntött. Hatalmasat ugrott az ismeretlenbe, de egyetlen percét sem bánta meg. Ő azért szereti ezt a világot, mert maga osztja be az idejét, minden előnyével, hátrányával. Nem kell engedélyt kérnie, ha a gyerekeknek szüksége van rá, pl. egy anyáknapi ünnepség, vagy betegség miatt. Nincs jövedelem plafon, rajta és a kitartásán múlik, hogy mennyit keres. Ahol nem számít, hogy milyen iskolai végzettsége van, nő vagy férfi, gyerekei vannak, vagy már idősebb, ahol szárnyalhat a képzelet.

 

És amikor meghallottam ezt, hogy SZÁRNYALHAT A KÉPZELET, hirtelen rádöbbentem, hogy mennyire igaza van. Hogy az alkalmazotti munkavégzés, a monotonitás mennyi kompromisszumokra kényszerít bennünket. Ezért gondoltam arra, hogy akár a neten, online is lehet egy vállalkozást elindítani. Teremthetsz munkahelyet saját magadnak! Tudsz egy önálló életet magadnak tervezni, független tudsz lenni a pasidtól, a férjedtől, feleségedtől.

De miért kellene ehhez most azonnal felmondanod? Lehet a nemszeretem munka mellett szép lassan felépíteni az online munkádat, ami sokkal jobban fizet, amit sokkal jobban szeretsz. Lehet, hogy 1-2 évig is eltart? Lehet, hogy tanulnod kell hozzá? Lehet, hogy egy jó darabig még bevételt sem hoz? LEHET.

De ha arra gondolsz, hogy kb. 70 éves korunkig dolgozni kell, akkor mennyi időd van még addig? 20, 30 vagy 40 év? Irtó sok. Nem megéri ebből 1-2 évet rászánnod arra, hogy felépíts/megtanulj egy neked jobban tetsző munkát?
És még nem arról nem is beszéltem, ha idősebb leszel akkor mi a fenéből fogsz megélni? NYUGDÍJBÓL? Na ne már..! Nehogy már elhidd, hogy a nyugdíjból meg fogsz tudni majd élni!

Viszont ha megcsinálod amit ezen az oldalon mutatok, akkor ez lehet EGY MÁSODIK LÁBAD, amire támaszkodhatsz, ha baj van.  Vagy egy lehet egy második élet, GAZDAGON-SZABADON. Te döntöd el.

MAGADRA ISMERSZ?

ELÉG LESZ MAJD A NYUGDÍJAM A MEGÉLHETÉSEMRE?
Egyre többet foglalkoztat ez a kérdés. 10 éven van a nyugdíjig. El kell adnom majd a házamat? Nem mehetek el majd nyaralni az unokáimmal? Sóvárogva nézem majd a külföldi nyugdíjasokat, akik bebarangolják a világot? Na ne már, hogy a gyerekek segítségére szoruljak? Pedig az egész életemet végig dolgoztam. ELÉG VOLT, hogy 10-12 órát dolgozzak másnak, hogy neki jó legyen, én meg csak éppen hogy kijövök a fizumból. Döntöttem. Főállásom mellett, most felépítem az un. második lábamat. Online vállalkozó leszek. A főiskola elvégzése óta mindig is erről álmodoztam. Hogy én dönthessem el, hogy mit, mikor és hogyan csinálok.  Saját magamért, a jövőmért és családomért dolgozom.

EGYEDÜLÁLLÓ ANYAKÉNT MEGUTAM MÁR MÁSOK ZSEBÉT TÖMNI, MEGALÁZÓ BÉREKÉRT DOLGOZNI.
Rájöttem, hogy kimerülten, ingerülten, állandó hiányérzettel nem lehetek jó anya. A gyerekeimnek szeretnék mindent megadni: jobb életkörülményeket, új ruhákat, játékokat, ami most elérhetetlen az árak miatt. Ég bennem a vágy, hogy bebizonyítsam: képes vagyok  itthonról, online, saját időbeosztással is pénzt keresni. És gyakorlatilag minden szabad percemet azzal töltöm, hogy kitaláljam, hogyan álljak a saját lábamra vállalkozóként.

HIÁNYZIK AZ ÉLET, HIÁNYZIK A CSALÁDOM!
Felemészt a felelősség, a stressz, a kiszolgáltatottság, a körbetartozás, adóhivatal, inkasszó, a bankok. Nincs megállás, állandó pörgés van. Hogy nyaralni se mehetek el nyugodtan, nem lehetek beteg, ha beteg vagyok, akkor is bent kell lenni. Nem tudok kikapcsolódni. Hiányzik az élet, hiányzik a családom. Mikor az egyik nagy megrendelőnk visszavonta a megrendeléseket a válságra hivatkozva, ekkor eldöntöttem, nem fogok többé egy lábon állni.

KISFIAM SZÜLETÉSE ÓTA TUDOM, HOGY NEM SZERETNÉK VISSZAMENNI KORÁBBI MUNKAKÖRÖMBE, ÉS AZ ALKALMAZOTTI ÉLETFORMÁBA.
Külföldön élek, távol a családtól, segítség nélkül, így még nehezebb a családi élet és a munka összeegyeztetése. Mivel nem akartam, hogy bébiszitter nevelje fel a kisfiamat, úgy döntöttem, teljesen átalakítom az életemet. Szeretném megmutatni, hogy igenis lehetséges külföldön,  a semmiből vállalkozást építeni úgy, hogy a gyerekemre szánt idő soha nem szenvedhet csorbát. Olyan lehetőséget keresek, ahol  egyszerre lehetek édesanya, feleség és üzletasszony.

VÁLTOZTATNÁL?

Valaki azt mondta nekem: "ADDIG ÉPÍTSD FEL A MÁSODIK LÁBAD, AMÍG VAN FŐÁLLÁSOD"

Pont emiatt dolgoztam ki a saját stratégiámat, amiből több csatornából áramlik a pénz.

El is neveztem „TÖBB CSATORNÁS JÖVEDELMI RENDSZER"-nek. 

Azért választottam ezt a nevet, mert a legelső és legfontosabb dolog, amit megtanultam a vállalkozással kapcsolatban, hogy mindig több lábon kell állni, és mindig keresni kell az új lehetőségeket akkor is, ha látszólag éppen nagyon jól mennek a dolgok.

Ez ugyanis bármelyik percben megváltozhat. Ha több lábon állsz, akkor valamiből mindig jönni fog a pénz.

TÖBB LÁBON ÁLLNI = EZ JELENTI A BIZTONSÁGOT!  Nézd meg hogyan ↓

ENNEK A TÖBB CSATORNÁS JÖVEDELMI RENDSZEREMNEK 3 FŐ PILLÉRE VAN

HOGY IS NÉZ KI EZ A GYAKORLATBAN

 

1.  AZ ELSŐ PILLÉR egy online rendszer, amit felépítettem és, amit használok a napi munkám során...

E nélkül nem tudnék dolgozni.

Rengeteg időt és energiát meg tudsz velük takarítani, és amire mindenkinek szüksége van, aki az internet világában szeretne érvényesülni, üzletét felépíteni és pénzt keresni.

A nap mindig süt, és te mindennap pénzt keresel vele.

2. MÁSODIK  PILLÉR  a passzív jövedelem HAVONTA.  Ez egy TERMELŐ ESZKÖZÖKBE történt beruházás, aminek az eredményeként, a solár és a kriptovaluta beruházásaimból  passzív jövedelmem van...  HAVONTA.  

A Sunmoney üzleti rendszere azért is nagyszerű, és ami miatt én is ide tettem le a  voksomat, mert van egy termelő eszköze, ami áramot termel, azt helyettem értékesítik cégek vagy közművek részére, így generálódik a bevétel.

Tudtad, hogy a Sunmoney rendszerében már 2 termelőeszköz termel majd neked is passzív jövedelmet? Ezt a napsugarak hajtják.

Hogyan tudod te is  felépíteni a saját termelő egységeidet?

Vásárolj TERMELŐ ESZKÖZT, ami gyakorlatilag 25 évig passzív jövedelmet biztosít neked és családodnak.  Kifizetés havonta.

sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, sunmining, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat

 

A nap mindig süt, és te mindennap pénzt keresel vele.

3. HARMADIK PILLÉR egy üzleti rendszer, amiből meg lehet élni...

És most neked is lehetőséged nyílik  pénz termelésére használni a már letelepített és működő Közösségi Naperőműveket. 

Döbbenet, de ezzel az üzleti csomaggal, akár 15 000 eurót is kereshetsz HAVONTA... röpke 12 hónap alatt.

Vásárolj üzleti csomagot,  és 15 000 euró lehet havonta a jövedelmed.  Üzleti csomagokat már 30 eurótól tudsz vásárolni.

Minden egyes üzleti csomag AJÁNDÉK WATTOKAT is tartalmaz.

sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, sunmining, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat

Gondolj bele, hol van esélyünk arra, egy átlagos munkahelyen, ahová minden egyes nap bemegyünk, egyszer csak azt mondják:

Itt van ez a munka, egyszer csináld meg jól, tegyél bele mindent, és ha elvégezted, azt követően több ezer euró lesz HAVONTA A JÖVEDELMED.

És ez olyan érzés, amikor azt mondom, hogy nem állíthat meg senki sem.

 

0. ÉS NULLADIK PILLÉR, egy fantasztikus közösség, ahová te is tartozhatsz

Tudtad, hogy a Sunmoney Közösségi Naperőmű nekünk pénzt is termel.

Nézd meg a videóban a Sunmoney legújabb Naperőművét Lajosmizsén.

Ismerd meg a csapatot. Hallgasd meg tőlünk, hogy mit jelent nekünk a Sunmoney.

Kattints a videóra, ismerj meg minket. A videó 2 perc 22 másodperces.

Soha nem gondoltam volna, hogy BEVÉTELEM LEHET NAPENERGIÁBÓL. Pedig megtörtént.

Na jó, ez mind szép és jó, mondhatod most

DE HOGYAN TUDSZ EBBŐL TE IS PROFITÁLNI?

Ha megtetszett az egész, és Te is szeretnél jövedelmet több forrásból, akkor lemásolod azt, amit én csinálok...

LEGALÁBBIS EGY RÉSZÉT...  és itt nem erre a honlapra gondolok 🙂

Egyedül a termékeket kell magad megválasztanod, azokat nem tudom átadni. Tehát beregisztrálsz, és kiválasztod a saját termelő eszközeidet...

De nem is szaporítom tovább a szót...

Inkább keress meg és végig viszlek lépésről-lépésre és felépítjük a te saját több csatornás jövedelmi rendszered. Itt megtalálsz: https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

sunmoney, sunmoneyonline, kriptovaluta, napenergia, befektetés, naperőmű, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, sunmining, passziv jovedelem, internetes penzkereses, környezetvédelem, közösségi, bányászat

1. AJÁNDÉK WATTOK

Minden egyes üzleti csomag ajándék wattokat is tartalmaz!

Minden egyes watt kincs önmagában is.
Ezzel nemcsak zöld energiához juttatod a földet,
hanem még extra profit bevételed is származik belőle.
Nem utolsó szempont ez sem, nem igaz?

Hogy mennyit termelnek a KINCSET ÉRŐ WATTOK.... 

naperőmű, napenergia, napelem, megújuló napenergia hasznosítás, napelemek, sunmoney, közösségi naperőmű, közösség napelempark, zöld energia, zöld befektetés, alternatív energia, környezettudatos befektetés, energiatakarékosság, solár, kriptovaluta, kriptobányászat, sunmoney, internetes, online pénzkeresés

A 2017 évi átlag: 8,128 %

Azt gondolom, hogy nincs az a banki kamat,  ami versenyezni tudna vele.

 

 

2.  Egy olyan fantasztikus online rendszert, amit felépítettem és, amit használok a napi munkám során...

E nélkül nem tudnék dolgozni.

Rengeteg időt és energiát meg tudsz velük takarítani, és amire mindenkinek szüksége van, aki az internet világában szeretne érvényesülni, üzletét felépíteni és pénzt keresni.

HOGYAN LEHET TÖBB LÁBON ÁLLNI - online akciócsoport megnyitotta kapuit

3. Meghívást kapsz egy olyan TITKOS Facebook csoportba, ahol lépésről-lépésre megmutatom

HOGYAN ÉPÍTEK FEL EGY HAVI 1 MILLIÓ FORINTOS ONLINE VÁLLALKOZÁST.

Ez az a csoport abban is segít, hogy hogyan keress több pénzt az interneten.

A csoportba csak akkor tudsz bejelentkezni, ha már csatlakoztál hozzám a Sunmoney Közösségi Naperőmű Programba. 

Ha még nem vagy tagja a Sunmoney Naperőmű Programnak, akkor előtte regisztrálnod kell.

Regisztrációs linket itt kérd! https://www.facebook.com/somorjai.eva.hu

Sunmoney online csoport a vezetővé váláshoz.

4. Tagságodhoz jár még egy titkos Facebook csoport pénzben nem mérhető előnye, ahol segítséget, szakmai támogatást kapsz a haladáshoz.

Tapasztald meg te is, hogy milyen egy jó közösséghez tartozni.

 

passziv jövedelem, internetes pénzkeresés, 25 évig passziv jövedelem a sunmoney közösségi naperőmű programban

Jut eszembe! Vannak még a GARANCIÁK is...

25 év Teljesítmény- és élettartam garancia napelemekre.

És nem utolsó sorban a naperőműben lévő jogod

eladható...
átruházható...
örökölhető...
visszavásároltatható.

De nyilván nem akarjuk eladni, mert ez NEKÜNK PÉNZT TERMEL, viszont a lehetőséged megvan rá.

Most már tényleg itt a vége, eljött az ideje, hogy dönts:  

Ha akarod...

A 25 évig a passzív jövedelmet, ami a magasba repít...

A solar termelő wattokat, ami kincset ér...

Akkor csatlakozz hozzánk, és kérj  egy csomagot te is.

Kerülj ki az állandó pénzhiány fojtó szorításából, hogy már soha többé ne kelljen aggódnod amiatt, hogy a csőd közelébe kerülsz.

NAGYON FONTOS

Ne regisztrálj addig, amíg nem beszéltünk egymással. Itt megtalálsz: https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

Szívesen látlak akkor is ha külföldön élsz.

Ha bármi kérdésed van az info@somorjaieva.hu email címen felteheted.

 

 

passziv jövdelem sunmoneyval 25 évig

Két termelő eszköz...

Passzív jövedelem...

Havi kifizetés...

Környezetvédelem...

SZABADABB ÉLET...

Csatlakozás után ne felejts el megkeresni az  info@somorjaieva.hu email címen,
mert nagyon sokat tudok neked segíteni!

Ha még bizonytalan vagy, szeretnél több információt, iratkozz fel az információs csatornára!

somorjaieva.hu

Köszönöm, ha megosztod!

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.