Webáruház, ahol passzív jövedelmet kapsz a vásárlásaid után 

Tudtad, hogy ha vásárolsz a Sunmoney webshopjában, ahol minden elköltött 10 euród után 1 wattot kapsz ajándékba?  (A videó 1 perces)

Hogy mennyit termelnek ezek a kincset érő wattok? 
2018-as évben évi 8.121 % volt.
Ennyit kapott minden egyes tagunk PASSZÍVAN,  aki részt vett a Sunmoney környezetvédelmi programjában, akinek napelem csomagja volt a napelem parkokban.

Érdekel? Olvass tovább …

Sunmoney környezetvédő cég, napelem parkokat üzemeltet. Most elindított egy olyan webáruházat, ahol egyszerre tudsz tenni a környezetedért, a föld megmentéséért, és egyszerre tudsz pénzt keresni azzal, hogy vásárolsz a webáruházban.

A Sunmoney webshopjában már több mint 10 ezer féle termék van, és folyamatosan töltik fel. Ezek a termékek nem drágábbak mint máshol, de mégis megvan az a különlegessége, hogy minden elköltött 10 euród után 1 WATTOT KAPSZ AJÁNDÉKBA.

Nem pontokat kapsz, amit levásárolhatsz pl. a Tescóban, aztán elfelejted, hogy kaptál valamit, hanem itt wattokat kapsz a vásárlásaid után.

A wattokat bekapcsolják a naperőmű parkban, ami ott neked áramot fog termelni, azt helyetted értékesítik, és ebből lesz a te bevételed is. Ott 25 évig folyamatosan termeli neked a passzív jövedelmet. Ezért hívjuk mi termelő eszköznek. Ahányszor vásárolsz a webshopban 10 euróért, annyiszor fogsz 1 wattot kapni. Vagyis egy termelő eszközt kapsz ajándékba a vásárlásaid után.

Sunmoneynál 1 watt 2 euróba kerül. Ez a webshopra kivetítve azt jelenti, hogy ha 10 euróért vásárolsz a Sunmoney webshopjában, akkor ennek a 20%-át visszakapod termelő eszköz formájában, ami neked pénzt fog tenni a zsebedre.

És hogy ne csak beszéljek róla, szeretném neked megmutatni belülről, vásárlással egybekötve, a Sunmoney webáruházát
(a videó 15 perces)

Arra tudlak csak biztatni, hogy irányítsd át te is ide a vásárlásaidat, gyűjtsd minél több és több wattot, hogy az neked is folyamatosan termeljen, és pénzt tegyen a zsebedbe.

 

Ehhez kövesd az alábbi lépéseket

1. Regisztrálj be a SunMoney-ba a linken keresztül, így 10% kedvezményed lesz az első vásárlásból:
https://sunmoney.net:443/registration?sid=fmfEfVBVngw

Itt van egy videó, ami segít, hogyan tudsz regisztrálni:
https://www.youtube.com/watch?v=_4agCjtpqkA

2. Lépj be a SunMoney Shopba, hogy megkapd a 10%-os kupont az első vásárláshoz:
https://sunmoney.shop/my-account/

Itt egy videó, hogyan tudod megcsinálni a belépést:
https://www.youtube.com/watch?v=duJG5ao5nIQ&t=2s

Keress meg ha segítségre van szükséged, vagy bármi kérdésed van.
https://www.facebook.com/somorjaieva.seva

 

Környezettudatos vásárlók webáruháza
Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..